Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα με 84 «αβγά» κοκαΐνης στο στομάχι!

Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα με 84 «αβγά» κοκαΐνης στο στομάχι!03.01.2018Αστυνομικά

Γερό... στομάχι φαίνεται ότι είχε ένας νεαρός Βραζιλιάνος, ο οποίος συνελήφθη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» καθώς επιχείρησε να μεταφέρει στη χώρα μας, με τη μέθοδο της κατάποσης, πάνω από

ένα κιλό κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ερεύνησαν πρώτα τις αποσκευές του 25χρονου νεαρού, οι οποίες ήταν καθαρές, έπειτα, όμως, από την ακτινογραφία που του έκαναν βρήκαν στο στομάχι του 84 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, τις οποίες απέβαλε αφού του χορηγήθηκε καθαρτικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 25χρονος Λατινοαμερικανός φέρεται ότι είχε στρατολογηθεί από μέλη της νιγηριανής μαφίας, που διατηρεί πολυπληθή παροικία στο Σάο Πάολο. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ένας απεσταλμένος της θα έφερνε στην Ελλάδα ποσότητα κοκαΐνης και όταν είδαν στα έγγραφα του 25χρονου ότι προερχόταν από το Ρίο, με ενδιάμεσο σταθμό τη Ζυρίχη, αμέσως έσπευσαν να τον ελέγξουν.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο Βραζιλιάνος δεν αποκάλυψε σε ποιον θα παρέδιδε την κόκα, υποστηρίζοντας ότι αυτοί που τον στρατολόγησαν του έδωσαν μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας στην οποία θα τον καλούσε ο άνθρωπος που θα την παραλάμβανε μόλις θα έφτανε στην Ελλάδα. Από ό,τι φαίνεται, ο παραλήπτης βρισκόταν κρυμμένος στο αεροδρόμιο παρακολουθώντας διακριτικά το «βαποράκι» του και φρόντισε να εξαφανιστεί μόλις είδε ότι ο 25χρονος έπεσε στα χέρια των Αρχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα