Είδε μαύρη μέρα

Είδε μαύρη μέρα22.12.2017Ποδόσφαιρο

Σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟ «εγκλωβίστηκε» στο χιόνι και έγινε έρμαιο στις ορέξεις της Λαμίας (4-1)

Σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο γεμάτο χιόνι, που θύμιζε παγοδρόμιο και ήταν ακατάλληλος για ποδόσφαιρο, η Λαμία έκανε... πάρτι εντός έδρας επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 του τραγικού Παναθηναϊκού! Στη ρεβάνς της Λεωφόρου οι παίκτες του Ουζουνίδη θα προσπαθήσουν να... ξεπλύνουν τη χθεσινή ήττα-ντροπή για

την ιστορία του συλλόγου παίρνοντας και το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «πράσινοι» δεν εμφανίστηκαν... ποτέ στο σκεπασμένο από χιόνι γήπεδο της Λαμίας, που εγκυμονούσε κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, ωστόσο οι γηπεδούχοι προσαρμόστηκαν στις συνθήκες της αναμέτρησης! Εξάλλου, η πλευρά του «τριφυλλιού» είχε ενημερωθεί ότι η αναμέτρηση θα αναβληθεί λόγω της χιονόπτωσης, ενώ το ίδιο τόνιζε και ο διαιτητής Αρετόπουλος πέντε λεπτά πριν από την έναρξη. Παρ' όλα αυτά έκρινε ότι το παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί κανονικά.

Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στις δηλώσεις του στην αρχική ενημέρωση που είχε η ομάδα του για αναβολή αναφέροντας «ξέραμε ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει, ξαφνικά έγινε», ενώ έπειτα εξέφρασε την πίστη του για την πρόκριση: «Δεν θα ξεχάσουμε το Κύπελλο. Υπάρχει κι άλλο παιχνίδι. Η διαφορά είναι ότι η μία ομάδα τα έβαζε, η άλλη τα έχανε. Υπάρχει και ρεβάνς κι εκεί θα κριθούν όλα». Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο μετατράπηκε σε πραγματικό εφιάλτη για το «τριφύλλι» (είχε δοκάρι με τον Λουντ στο 38'), καθώς δέχτηκε τρία γκολ (5', 46' Πίτι, 42' Παντελιάδης) και κάπου εκεί τα δεδομένα ήταν μη ανατρέψιμα. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 54' με κεφαλιά του Κουρμπέλη, αλλά ο βοηθός Πασχάλης ακύρωσε λανθασμένα το γκολ. Στο 82' ο Μολίνς μείωσε σε 3-1, αλλά στο 90' ο Μπλάζιτς έδωσε διαστάσεις θριάμβου διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70’ Μπλάζιτς), Ασίγκμπα, Ομο, Καραγιάννης (56’ Μπουλούλης), Τσούκαλος, Πίτι, Βουό (87’ Πατσαρούχας).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης (46’ Δώνης), Κολοβέτσιος, Ινσούα, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Λουντ, Αλτμαν (69’ Μουνιέ), Πίσπας (46’ Μόλινς).

Keywords
Τυχαία Θέματα