Στην Εντατική εφτάχρονο κοριτσάκι από τους βιασμούς του πατέρα της!

Στην Εντατική εφτάχρονο κοριτσάκι από τους βιασμούς του πατέρα της!15.01.2018Ρεπορτάζ

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας για έναν πατέρα, ο οποίος βίαζε αλλεπάλληλα το ίδιο του το εφτάχρονο κοριτσάκι...

Το άτυχο αγγελούδι κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας βαριά τραυματισμένο, καθώς κινδύνευσε η ζωή του.

Ο χαρακτηρισμός «πα-τέρας» που αποδίδεται συνήθως σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι φτωχός για να περιγράψει τον συγκεκριμένο 49χρονο, που, όπως προέκυψε, βίαζε συστηματικά τη μόλις εφτά ετών κόρη του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει στο σπλάχνο του σοβαρά τραύματα.

Ολα αποκαλύφθηκαν όταν το κοριτσάκι εξομολογήθηκε φοβισμένα και διστακτικά στη μητέρα του ότι πονά και έχει αιμορραγία στα γεννητικά όργανά του.
Εντρομη η μητέρα πήγε το παιδί στον παιδίατρο, ο οποίος αμέσως διαπίστωσε ότι το αγγελούδι είχε βιαστεί, και μάλιστα πολλές φορές.

Αμέσως αποκαλύφθηκε ότι ο βιαστής δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον πατέρα της, που ήταν άνεργος και κρατούσε το παιδί στο σπίτι όταν η μητέρα δούλευε, υποτίθεται για να το προσέχει...

Το εφτάχρονο κοριτσάκι, που γνώρισε στην πιο τρυφερή ηλικία στο πρόσωπο του πατέρα του τον πιο άγριο εφιάλτη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου εισήλθε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η μητέρα κατήγγειλε τα πάντα στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, με αποτέλεσμα να συλληφθεί το τέρας που ήθελε να λέγεται πατέρας.

Ο αδίστακτος 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος σοκαρίστηκε από όσα διάβασε στην ιατροδικαστική έκθεση για όσα προκάλεσε στο ίδιο του το παιδί και διέταξε την προφυλάκισή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα