Στη ΔΗ.ΣΥ. ο πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γ. Καρράς

Στη ΔΗ.ΣΥ. ο πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γ. Καρράς17.01.2018Πρόσωπα

Τους 20 βουλευτές έφτασε η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜ.ΑΡ.), καθώς χθες προσχώρησε -ως συνεργαζόμενος, όπως ανακοίνωσε- ο Γιώργος Καρράς.

Το πολύμηνο φλερτ του πρώην βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων με τη Φώφη Γεννηματά κατέληξε τελικά σε «γάμο», με τον κ. Καρρά να δηλώνει μετά τη συνάντησή του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Ανταποκρινόμενος

στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του Κινήματος Αλλαγής, από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μία εποικοδομητική πολιτική».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 67χρονος δικηγόρος, που εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής τον Σεπτέμβριο του 2015, είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2016.

«Οταν φεύγει το άρρωστο, ψηλώνει το δέντρο. Τις τελευταίες ημέρες είχε προστριβές με στελέχη του κόμματος, νόμιζε ότι τον υπονόμευαν και μου ζητούσε να τους διώξω» σχολίασε τότε ο Βασίλης Λεβέντης. Τον Μάιο του 2017 ίδρυσε το δικό του, κεντρώο, όπως τόνιζε, κόμμα, τη Φωνή Δημοκρατίας. Οπως σημειώνει ο ίδιος στη χθεσινή του ανακοίνωση προσχώρησης στη ΔΗ.ΣΥ., «ο χώρος του προοδευτικού Κέντρου, που στόχο έχει την οικονομική ανάπτυξη και την αναδιανομή πόρων υπέρ του κοινωνικού κράτους, πρέπει να εκφραστεί από ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα