Πληρωμένος ο φονιάς της Δώρας Ζέμπερη;

Πληρωμένος ο φονιάς της Δώρας Ζέμπερη;09.01.2018Αστυνομικά

Αλλάζουν όλα τα δεδομένα στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη (φωτό), η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο 58χρονος, που κατηγορείται ότι κατακρεούργησε με 14 μαχαιριές την 32χρονη στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων, με συμπληρωματική κατάθεσή του υποστηρίζει τώρα ότι εκτελούσε εντολές άλλων!

«Με πλήρωσαν για να τη βγάλω από τη μέση» φέρεται ότι υποστήριξε στο 40σέλιδο χειρόγραφο υπόμνημα που απέστειλε στον ανακριτή, λίγες

ημέρες πριν οδηγηθεί εκ νέου ενώπιόν του. Σε αυτό υπέδειξε δύο άνδρες που τον προσέγγισαν δελεάζοντάς τον με το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ αλλά και με ναρκωτικά προκειμένου να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό και αφήνει σαφείς αιχμές ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι υποθέσεις που χειριζόταν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συμπληρωματική απολογία του στον δικαστικό λειτουργό στις 22 Δεκεμβρίου 2017 ο 58χρονος έδωσε αναλυτικές πληροφορίες για τους δύο άνδρες, ενώ αναφέρει τον έναν ως «το αφεντικό». Οπως αποκάλυψε, οι συναντήσεις τους γίνονταν στην οδό Λουκάρεως αλλά και στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Μάλιστα, ο 58χρονος αναφέρεται εκτενώς σε στικάκια που φέρεται ότι είχε στην τσάντα της την επίμαχη ημέρα η Δώρα και τα οποία περιείχαν σημαντικές πληροφορίες. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκαψε την τσάντα, έχοντας πάρει σαφείς εντολές.

Keywords
Τυχαία Θέματα