Περίπτερο-μουσείο από τον Δημοκρατικό Τύπο και το ΑΠΕ στη Θεσσαλονίκη!

Περίπτερο-μουσείο από τον Δημοκρατικό Τύπο και το ΑΠΕ στη Θεσσαλονίκη!04.11.2017Πρόσωπα

Ενα μοναδικό περίπτερο Τύπου, διαφορετικό από όλα τα άλλα, δημιουργήσαμε για όλους τους Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες της πόλης στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Θεσσαλονίκης,

που μας παραχώρησε για περίπου δύο μήνες το γυάλινο περίπτερό του, στον «Κήπο της Αμμου», ο Δημοκρατικός Τύπος και το Αθηναϊκό / Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων δημιουργήσαμε μια φιλόξενη γωνιά όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να δείτε από τα μοναδικά ιστορικά πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Εστίας» του 1894, αλλά και τα τωρινά της, έως τα βιβλία που εκδίδουμε, που έχουν θρησκευτικό, πολιτικό και ιστορικό περιεχόμενο.

Οι συνεργάτες μας με χαρά θα σας ξεναγήσουν εντός του περιπτέρου, πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.

Την ίδια ώρα θα μπορέσετε να πληροφορηθείτε για το Αθηναϊκό και το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα περιοδικά που εκδίδουν, τις ειδικές εκδόσεις κ.ά.

Στη Νέα Παραλία υπάρχουν επτά γυάλινα περίπτερα που ανήκουν στον Δήμο Θεσσαλονίκη και το περίπτερο όπου φιλοξενούμαστε βρίσκεται λίγα μέτρα μετά το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» και δίπλα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Θα είμαστε ανοικτά κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, και το Σαββατοκύριακο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Σας περιμένουμε με χαρά όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα