Κωλοτούμπα τώρα από τον άφαντο Σώρρα

Κωλοτούμπα τώρα από τον άφαντο Σώρρα04.01.2018Πρόσωπα

Ο καταζητούμενος «εθνοσωτήρας»... ξέχασε τα 600 δισ. δολάρια και ζητά από τους οπαδούς του να πληρώσουν τα χρέη τους

Συστήθηκε ως «εθνοσωτήρας», υποσχέθηκε ότι θα δώσει λύση στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους με τα 600 δις δολάρια -που ποτέ δεν είχε-, έπεισε με τα «παραμύθια» του τους πολίτες

να μην πληρώσουν τα χρέη τους και τώρα, ως φυγόδικος, προχώρησε σε μία εντυπωσιακή κωλοτούμπα.

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος πάτησε στα ερείπια της μνημονιακής λαίλαπας και στην ανάγκη των Ελλήνων να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο, εμφανίστηκε μέσω ηχητικού μηνύματος που δημοσιεύτηκε σε κανάλι του YouTube, και απηύθυνε ένα παραληρηματικού τύπου «διάγγελμα» προς τους οπαδούς του, καλώντας τους να αποπληρώσουν όλες τους τις οφειλές (!) προκειμένου να γλιτώσουν τα σπίτια τους από τους πλειστηριασμούς. «Το καθεστώς ζητά χρήματα, έλα να του τα δώσεις.

Το όπλο για να αντιμετωπίσεις το χρέος είναι το χρήμα. Πέρασε από τα γραφεία του κόμματος και πλήρωσε όλες τις οφειλές, νερό, ΔΕΗ, τράπεζες, δήμους, εφορίες. Ο τρόπος για να μπεις σε μια νομική διαδικασία και να γλιτώσεις το σπίτι σου, να γλιτώσεις τη ζωή σου και να πας απέναντι σε ένα τεράστιο κτήνος καθεστωτικό, να το λιώσεις, είναι μόνο να αποπληρώσεις με χρήματα»» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις.

Σύμφωνα με τον Αρτέμη Σώρρα, τα μέλη του κόμματος θα πρέπει να ξεχρεώσουν γιατί η… απελευθέρωση όλων και του ιδίου, φυσικά, κρέμονται από αυτή τη διευθέτηση των οφειλών. Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Σώρρας καλούσε τους υποστηρικτές του να πληρώνουν τα χρέη με τα περιβόητα «ομόλογα» στο όνομά του. Ολα αυτά όμως αποδείχτηκαν μια τεράστια φούσκα.

Κάθειρξη οκτώ ετών

Τον Μάρτιο του 2017 ο Σώρρας και η σύζυγός του κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση και επιβλήθηκε σε καθέναν ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή. Εκτοτε και οι δύο παραμένουν άφαντοι και καταζητούνται από την Αστυνομία. Η υπόθεση Σώρρα έχει προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημιά στο Δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία.

Τουλάχιστον 12.000 φορολογούμενοι έχουν στείλει εξώδικα σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία ζητώντας συμψηφισμό χρεών τους με τα 600 δισεκατομμύριά του...

Keywords
Τυχαία Θέματα