Φρίκη! Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος των Νεπαλέζων

Ανατριχίλα προκαλούν τα ευρήματα από τη νεκροτομή που διεξήχθη στο μωρό που πέταξαν σε κάδο της Βραυρώνας οι γονείς του. Ο πατέρας ρίχνει την ευθύνη στη μάνα

Ακόμα μεγαλύτερη ανατριχίλα προκαλούν τα πρώτα ευρήματα από τη νεκροτομή που διεξήχθη στο βρέφος το οποίο πέταξαν στα σκουπίδια στη Βραυρώνα οι γονείς του από το Νεπάλ, καθώς δείχνουν πως γεννήθηκε ζωντανό. Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στο βρέφος διαψεύδει τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό, αλλά και του πατέρα, που εμφανίζεται να μην κατάλαβε

πως το κορμάκι του νεογνού ήταν μέσα στην πλαστική σακούλα που πέταξε στα σκουπίδια.

Ο πατέρας του βρέφους έχει συλληφθεί από την περασμένη Παρασκευή, ύστερα από βίντεο κάμερας ασφαλείας που τον έχει καταγράψει να πετάει στα σκουπίδια δύο σακούλες. Στη συνέχεια, το μωρό βρέθηκε νεκρό σε χωματερή. Ο ιατροδικαστής θα υποβάλει το πόρισμα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να συνεκτιμηθεί κατά τη διαδικασία της απολογίας των κατηγορούμενων γονιών. Η μητέρα έλαβε χθες προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο, Πέμπτη, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια ο σύντροφός της, ο οποίος αναμένεται και αυτός να ζητήσει προθεσμία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή από το Νεπάλ έκρυβε την εγκυμοσύνη της από τους συναδέλφους της στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν ως καμαριέρα, προκειμένου να κρατήσει τη δουλειά της. Στο ίδιο ξενοδοχείο εργαζόταν τις τελευταίες δύο ημέρες και ο σύντροφός της, με τον οποίο έμεναν παλαιότερα στον καταυλισμό αλλοδαπών στη Μαλακάσα. Στην προανακριτική απολογία της στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι λιποθύμησε μόλις γεννήθηκε το παιδί και δεν είναι σε θέση να ξέρει αν γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό.

Ομως, ο σύντροφός της και πατέρας του μωρού φαίνεται πως τη διαψεύδει και της ρίχνει ευθύνες, καταθέτοντας προανακριτικά στους αστυνομικούς: «Η κοπέλα μου μού είπε κλαίγοντας ότι το χάσαμε το παιδί και έκλαιγε πολύ. (…) Μου έδωσε μια πλαστική σακούλα χρώματος μαύρου και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα και το νεκρό παιδί, το οποίο μου ζήτησε να το πάρω και να το πετάξω σε κάδο. Μετά πήγα πάλι στο δωμάτιο, καλέσαμε ταξί και πήγαμε στο νοσοκομείο. Εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να καλέσω Αστυνομία ή το ασθενοφόρο όταν μου είπε η κοπέλα μου ότι το παιδί έχει πεθάνει. Δεν είδα ποτέ τι είχε μέσα η σακούλα. Απλά την πήρα και την πέταξα στα σκουπίδια».

Σε δεύτερο χρόνο, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης του ζευγαριού Δημήτρη Ζορμπά, ο πατέρας εμφανίζεται να μη γνώριζε τι είχε μέσα στη σακούλα, αποδίδοντας την κατάθεσή του σε κακή μεταφορά όσων είπε από τον μεταφραστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρίκη Ζωντανό, Νεπαλέζων,friki zontano, nepalezon