Εξεταστική για την Υγεία: Κατήγγειλαν τον Αδωνι ότι συμμετέχει σε κανάλι

Εξεταστική για την Υγεία: Κατήγγειλαν τον Αδωνι ότι συμμετέχει σε κανάλι15.11.2017Παρασκήνιο

«Φωτιά» πήρε η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία από την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Θανάση Παπαχριστόπουλου ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι μέτοχος σε τηλεοπτικό σταθμό...

...(Blue Sky) με ποσοστό 49%, αλλά και από την κατάθεση της διευθύντριας του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ

Ανδρονίκης Θεοφιλάτου (φωτό), η οποία υποστήριξε ότι δέχτηκε πιέσεις από σύμβουλο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ισχυρίστηκε αρχικά ότι αυτές οι μετοχές ανήκουν στην εταιρία των αδελφών Γεωργιάδη Ελληνική Αγωγή, προσθέτοντας πως το συγκεκριμένο κανάλι επί υπουργίας Αδωνη Γεωργιάδη έπαιρνε διαφήμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασαν έντονα λέγοντας ότι «ο κ. Παπαχριστόπουλος λέει ψέματα» και ότι πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ενώ έπειτα από λίγα λεπτά ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. που έβλεπε από την τηλεόραση τη συνεδρίαση επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Γεωργαντά και του ζήτησε να μεταφέρει στην Επιτροπή την απόλυτη διάψευσή του για τους ισχυρισμούς του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, η Ελληνική Αγωγή είχε μετοχές ποσοστού 49% σε μια άλλη εταιρία, στην οποία επίσης ήταν μέτοχος και ο βασικός μέτοχος του καναλιού Blue Sky. Οσον αφορά την κυρία Θεοφιλάτου, ανέφερε ότι από την ημέρα που αρνήθηκε να υποχωρήσει στην πίεση του περιβάλλοντος Πολάκη ξεκίνησε ένα συνεχές bullying εναντίον της. «Στοχοποιήθηκα από τον κ. Πολάκη. Μου ζητήθηκε μέσω του ειδικού συμβούλου να καταθέσω ψευδώς ότι 23 άτομα είχαν υπαλληλική σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ».

Keywords
Τυχαία Θέματα