Κατάδυση με υποβρύχιο για τυχερούς μαθητές

Κατάδυση με υποβρύχιο για τυχερούς μαθητές15.11.2017Ρεπορτάζ

Αιτήσεις στο site του Πολεμικού Ναυτικού

Για πρώτη φορά μαθητές σχολείων, και συγκεκριμένα της γ΄ τάξης λυκείων απ' όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού, και μάλιστα στα πλέον εξελιγμένα τύπου 214, να καταδυθούν και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Οι υποψήφιοι θα

πρέπει να συμπληρώσουν μία αίτηση μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου (έχει αναρτηθεί στο site του Π. Ναυτικού) και οι τυχεροί θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση που θα γίνει την επομένη, στις 5 Δεκεμβρίου, παρουσία του αρχηγού ΓΕΝ αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Π.Ν., η πρωτοβουλία ανελήφθη στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον προστάτη άγιο Νικόλαο και προσκαλούνται όλοι οι μαθητές της γ΄ λυκείου «να δηλώσουν συμμετοχή και να νιώσουν τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης κατά τον πλουν με το πλέον σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο».

Η κλήρωση για την επιλογή των τυχερών θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία του Α/ΓΕΝ, κατά τη διάρκεια συναυλίας του Π.Ν. προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του. Ο πλους του υποβρυχίου θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, προκειμένου να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και όσοι κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200 χιλιομέτρων από την Αθήνα θα φιλοξενηθούν την παραμονή του απόπλου με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα