4 εναλλακτικά μέρη που μπορείς να επισκεφθείς στην Θεσσαλονίκη!

4 εναλλακτικά μέρη που μπορείς να επισκεφθείς στην Θεσσαλονίκη!21.12.2017Περιφέρεια

Η Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται για την ζωντάνια της. Η εποχή των Χριστουγέννων έρχεται για να δώσει ακόμη πιο έντονα χρώματα και ακόμη πιο πολλές ευκαιρίες για εξόρμηση στους όμορφα στολισμένους δρόμους της πόλης. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε 4 σημεία της πόλης που να ταιριάζουν σε όλους τους αναγνώστες μας και είναι τα εξής:

1. Για τους βιβλιοφάγους της πόλης…

Το Ypsilon

είναι new-entry στην καρδιά της πόλης και έρχεται πολύ γρήγορα να δώσει καταφύγιο σε εκείνους που θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα και να διαβάσουν το βιβλίο τους. Το καφέ-μπαρ στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο κτίριο επί της οδού Εδέσσης, ενώ με τον μεγάλο και μίνιμαλ χώρο του δίνει την ευκαιρία για τους βιβλιοφάγους να καθίσουν σε όποια γωνιά θέλουν και να απολαύσουν το βιβλίο τους.

2. Για εκείνους που δεν θέλουν να έχουν τύψεις που είναι λάτρεις των γλυκών…

Ως ναός της υγιεινής απόλαυσης το Exereton ήρθε για να μείνει! Οι λάτρεις των γλυκών δεν είναι λίγοι και όλοι καταλαβαίνουν το πόσο δύσκολο είναι να πεις όχι… Μέσα στο Exereton οι τύψεις παύουν να ακολουθούν. Superfoods και vegan friendly υλικά δημιουργούν τα απενοχοποιημένα γλυκά χωρίς ζάχαρη, μαργαρίνες, λίπη. Δοκιμάστε και τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα και θα αγαπήσετε αυτή την υγιεινή πλευρά της πόλης!

3. Για όσους ψάχνουν έναν νέο τρόπο καπνίσματος…

Το IQOS έφτασε στην Θεσσαλονίκη με το κατάστημα του στην Τσιμισκή. Το ιδιαίτερο κατάστημα που διαθέτει στους ενήλικους καπνιστές – αποκλειστικά και μόνο όπως μας είπαν κατά την επίσκεψή μας εκεί – το καινοτόμο ομώνυμο προϊόν. Τί είναι όμως αυτό το αξεσουάρ που βλέπουμε να κρατάνε όλοι; Το IQOS, που δημιουργήθηκε από την Philip Morris International μετά από πολλά χρόνια μελετών, είναι μία συσκευή θέρμανσης καπνού και συγκεκριμένα ειδικά επεξεργασμένων ράβδων καπνού. Η καινοτομία του συνίσταται στο ότι θερμαίνει τον καπνό και δεν τον καίει, με αποτέλεσμα ο καπνιστής να βιώνει μία πραγματική καπνιστική εμπειρία μειώνοντας σημαντικά τον σχηματισμό των ουσιών που είναι ευρέως αναγνωρισμένες ως οι πιο πιθανές αιτίες για την εκδήλωση των σχετιζόμενων με το κάπνισμα ασθενειών. Το κατάστημα IQOS στη Θεσσαλονίκη είναι ένα από τα 24 παρόμοια καταστήματα που έχουν ανοίξει σε όλη την Ελλάδα από την Παπαστράτος, θυγατρική της PMI στην χώρα μας.

4. Για τους πολύ εναλλακτικούς…

Το Outline Adventures ήρθε επιτέλους στην Θεσσαλονίκη! Στην Παπαμάρκου βρίσκεται η πύλη για τον ορεινό τουρισμό με … ποδήλατα! Εκεί διοργανώνονται διάφορα trips που σε πάνε ποδηλατάδα για μια περιπέτεια στο βουνό. Ακόμη κι αν δεν είσαι λάτρης των sports αξίζει να δοκιμάσεις και να συμμετάσχεις σε μια εξόρμηση στην φύση, έτσι για αλλαγή!

Keywords
Τυχαία Θέματα