«Δείχνουν» τη Φώφη οι μπουκ!

«Δείχνουν» τη Φώφη οι μπουκ!11.11.2017ΠΑΣΟΚ

Μεγάλο φαβορί στα γραφεία στοιχημάτων,με γερό αουτσάιντερ τον Ν. Ανδρουλάκη

Τις τελευταίες ώρες πριν από την κάλπη της 12ης Νοεμβρίου, εκτός από τις συγκεντρώσεις των υποψηφίων, ψηλά στην ατζέντα των εκλογών για τον αρχηγό της Κεντροαριστεράς είναι τα στοιχήματα. Αφού δεν ασχολούνται οι πολίτες, αποφάσισαν να ασχοληθούν οι στοιχηματικές εταιρίες, μήπως ο τζόγος κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων λατρεύουν τις αποδόσεις. Οι εταιρίες στοιχημάτων δίνουν πρώτη τη Φ. Γεννηματά και δεύτερο τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ ο… πολύς Γ. Καμίνης κατρακυλά

στην τρίτη θέση, όπου προηγείται του Σταύρου Θεοδωράκη.


Οι χθεσινοβραδινές τελευταίες αποδόσεις στη Stoiximan δίνουν απόδοση 1,30 στη Φώφη Γεννηματά, τον Νίκο Ανδρουλάκη στη δεύτερη θέση με 5,00 και ακολουθούν ο Γιώργος Καμίνης με απόδοση 10,00 και ο Σταύρος Θεοδωράκης με 17,00.
Ανάλογες είναι οι αποδόσεις που δίνει και η εταιρία betshop, που θεωρεί φαβορί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δίνοντάς της απόδοση 1,28 και 4,90 στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ακολουθούν ο Γιώργος Καμίνης με 10,00 και ο Σταύρος Θεοδωράκης με απόδοση 20,00. Δηλαδή, εάν κάποιος παίξει ένα ευρώ στον επικεφαλής του Ποταμιού και ο Σταύρος Θεοδωράκης κερδίσει, τότε θα λάβει 20 ευρώ από το στοίχημα.
Μικρότερη διαφορά απόδοσης μεταξύ των δύο πρώτων δίνει η Novibet. Η υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά έχει απόδοση 1,68, αυτή του κ. Ανδρουλάκη έχει 3,10, ενώ η απόδοση για τον Γιώργο Καμίνη βρίσκεται στο 5,00.

«Ενεση»

Παράλληλα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, από το γήπεδο του Σπόρτινγκ όπου πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή της, αποφάσισε να κάνει μια τονωτική «ένεση» στα μέλη του Κινήματος και φίλους της, ξαναβγάζοντας το αντιδεξιό προσωπείο για τις ανάγκες των τελευταίων προεκλογικών ημερών. «Η Δημοκρατική Παράταξη δεν θα αφήσει τη fake Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντήσει τις προοδευτικές ιδέες και τις αξίες του δημοκρατικού σοσιαλισμού» είπε η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην… περίοδο Καραμανλή: «Δεν είναι λύση για τη χώρα η Ν.Δ. Η κρίση στην Ελλάδα έχει ονοματεπώνυμο: “Διακυβέρνηση 2004-2009 του κ. Καραμανλή”».

Από την άλλη πλευρά, ο διεκδικητής του… θρόνου της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει ευρωβουλευτής αν εκλεγεί αρχηγός, καθώς εκτιμά ότι η παρουσία του εκεί «προσθέτει και δεν αφαιρεί από την παράταξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα