Ακόμα «πληρώνει» ο Τραμπ τις επαφές που είχε με πορνοστάρ

Ακόμα «πληρώνει» ο Τραμπ τις επαφές που είχε με πορνοστάρ15.01.2018Πρόσωπα

Τη σιωπή μιας πορνοστάρ αντί 106.000 ευρώ φέρεται ότι εξαγόρασε ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω δικηγόρου του, λίγο πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, προκειμένου να αποκρύψει συνεύρεση που είχαν το 2006!

Σύμφωνα με αποκάλυψη της «Wall Street Journal», η συναλλαγή μεταξύ του δικηγόρου Μάικλ Κόεν και της πορνοστάρ Στέφανι Κλίφορντ έγινε έναν μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016. Εκείνη την περίοδο η Κλίφορντ, η οποία είναι γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς, συζητούσε το ενδεχόμενο να μοιραστεί δημόσια την εμπειρία που είχε με τον υποψήφιο πλανητάρχη σε τηλεοπτική εκπομπή του ABC και στο online περιοδικό Slate.

Η 38χρονη πορνοστάρ είχε αναφέρει σε κατ' ιδίαν συζητήσεις της πως είχε συναινετικές σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006, στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ, στο οποίο συμμετείχαν πολλές διασημότητες, λίγο αφότου η Μελάνια γέννησε τον γιο τους Μπάρον.

Την ίδια στιγμή η ιστοσελίδα Daily Beast αναφέρει πως ακόμη μία πορνοστάρ, η Αλάνα Εβανς, υποστηρίζει ότι προσκλήθηκε στο δωμάτιο του Τραμπ μαζί με την Κλίφορντ, ενώ φαίνεται πως υπάρχει και τρίτη πορνοστάρ που ήρθε σε συνεύρεση μαζί του.

Ο Λευκός Οίκος διέψευσε κατηγορηματικά τις αποκαλύψεις κάνοντας λόγο για «παλιές πληροφορίες που ανακυκλώνονται», ενώ ο πρώην προσωπάρχης του Τραμπ, ο Στιβ Μπάνον, δήλωσε ότι ο πρόεδρος έχει εξαγοράσει τη σιωπή τουλάχιστον 100 γυναικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα