Προσφυγικό: Τρέχει ο Στρατός για μεταφορά οικίσκων!

«Βούλιαξαν» και πάλι τα νησιά του Αιγαίου από πρόσφυγες και μετανάστες και τα κάστανα από την φωτιά καλείται πάλι να βγάλει ο Στρατός.

Μέσα στις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και την ώρα που οι νησιώτες έχουν στείλει σαφές μήνυμα στο «κράτος των Αθηνών» πως τα νησιά του Αιγαίου δεν αντέχουν άλλο και πρέπει να βρεθεί μια κάποια άλλη λύση,

στην Αθήνα η κυβέρνηση επιμένει στην γνωστή συνταγή που λέει πως το καλύτερο για το επικοινωνιακό της προφίλ είναι να μένουν όσο γίνεται πιο μακριά απο τα κανάλια των Αθηνών οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

Έτσι αποφασίστηκε σε δύο νησιά που ήδη είναι στα όρια τους (Κώς και Λέρος) να σταλούν άλλοι 22 οικίσκοι.

Οι οικίσκοι θα ξηλωθούν από δομές που είναι στην Ηπειρωτική Ελλάδα με ευθύνη του Στρατού, θα μεταφερθούν στα νησιά με ευθύνη του Στρατού και θα μονταριστούν στα στρατπόπεδα που υπάρχουν στα νησιά για την κράτηση των μεταναστών – προσφύγων πάλι με ευθύνη του Στρατού μέσα στις γιορτές.

Σημειώνεται δε πως αυτή η επείγουσα μεταφορα γίνεται ελάχιστες ημέρες από την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα πράγμα που σημαίνει πως η Αθήνα μάλλον δεν περιμένει να έχει σημειώσει την παραμικρή επιτυχία ούτε στο μέτωπο του προσφυγικού κατά την επίσκεψη του «σουλτάνου» στην Ελλάδα η οποία έτσι και αλλιώς δεν πρόσφερε τίποτα θετικό στην χωρά.

The post Προσφυγικό: Τρέχει ο Στρατός για μεταφορά οικίσκων! appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα