Οι ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars χορηγοί στο TEDx Mavili Square 2024

Οι νόστιμες και θρεπτικές, πρωτεϊνούχες μπάρες δημητριακών με ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα, βρέθηκαν εκεί για να “τονώσουν” τους συμμετέχοντες, διατηρώντας τον παλμό των συζητήσεων στα ύψη!

Άπλετη ενέργεια και γεύση χάρισαν οι ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars, οι μοναδικές μπάρες με πρωτεΐνη τυρογάλακτος, στο φετινό TEDx Mavili Square 2024, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Κάρολος Παπούλιας, στα Ιωάννινα.

Το TEDx

Mavili Square, ο μεγαλύτερος εθελοντικός οργανισμός στην Ήπειρο, επέστρεψε για 7η συνεχόμενη χρονιά, με εντυπωσιακή συμμετοχή και θέμα την Προσωπική Αναγέννηση, για να αποκαλύψει έρευνες και ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Οι νόστιμες και θρεπτικές, πρωτεϊνούχες μπάρες δημητριακών με ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα, βρέθηκαν εκεί για να “τονώσουν” τους συμμετέχοντες, διατηρώντας τον παλμό των συζητήσεων στα ύψη!

Οι ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars παράγονται στην Ελλάδα, δεν περιέχουν γλουτένη και φοινικέλαιο και έχουν πολλαπλά διατροφικά οφέλη. Διατίθενται σε δύο αγαπημένες γεύσεις: σοκολάτα, μήλο & κανέλα, ενώ πρόσφατα ενσωματώθηκαν στην οικογένεια και δύο νέες γεύσεις χωρίς προσθήκη ζάχαρης: σοκολάτα & μπανάνα, χαρούπι & φυστίκια.

Keywords
Αναζητήσεις
oi-ipeiros-zemytha-protein-bars-chorigoi-sto-tedx-mavili-square-2024.htm
Τυχαία Θέματα