Η υπηρεσία i-DOCS Output Management είναι πλέον διαθέσιμη ως PaaS στο Microsoft Azure

Με το i-DOCS Output Management σε Azure App Service, οι πελάτες της i-DOCS μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την  δυνατότητα εκκίνησης της εφαρμογής σε cluster, κάνοντας αυτόματα χρήση της εικονικής δικτύωσης στις επικοινωνίες κόμβου προς κόμβο.

Η i-DOCS, Business Unit της IDEAL Holdings, ανακοίνωσε ότι η λύση Output Management είναι πλέον διαθέσιμη ως Platform-as-a-Service

(PaaS) στο Microsoft Azure, σηματοδοτώντας μια σημαντική εξέλιξη στις δυνατότητές που ήδη παρέχονται στους πελάτες μας.

Η αξιοποίηση της υπηρεσίας Azure App Service ως το κεντρικό επίπεδο διαχείρισης προσφέρει σημαντικά και πολλαπλά πλεονεκτήματα, όπως απλοποιημένη εγκατάσταση εφαρμογών, ευέλικτη επεκτασιμότητα και απρόσκοπτες ενημερώσεις εφαρμογών.

Με το i-DOCS Output Management σε Azure App Service, οι πελάτες της i-DOCS μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την δυνατότητα εκκίνησης της εφαρμογής σε cluster, κάνοντας αυτόματα χρήση της εικονικής δικτύωσης στις επικοινωνίες κόμβου προς κόμβο.

Επιπλέον, η χρήση Azure App Services δίνει τη δυνατότητα δυναμικής επέκτασης των κόμβων του cluster. Η πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα του Microsoft Azure, επιτρέπει δυναμικές προσαρμογές της υποδομής ανάλογα με τον όγκο ζήτησης υπηρεσιών ή άλλους παραμετροποιήσιμους παράγοντες, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση.

Παράλληλα το i-DOCS Output Management μπορεί να εκτελεί κατανεμημένες διεργασίες κάνοντας χρήση της τοπολογίας μετάπτωσης σε πολλαπλές ζώνες του Microsoft Azure, σε 3 διακριτά φυσικά datacenters που βρίσκονται σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο, ακόμα υψηλότερα επίπεδα διαθεσιμότητας, αδιάλειπτης λειτουργίας και αξιοπιστίας.

Το συγκεκριμένο ορόσημο αντιπροσωπεύει τη δέσμευση και ταυτόχρονα το όραμά της εταιρείας, να παρέχει λύσεις αιχμής που ανταποκρίνονται στις - γρήγορα αυξανόμενες - ανάγκες των πελατών της.

Με το i-DOCS Output Management σε Azure App Service, οι οργανισμοί μπορούν να επιτύχουν αυξημένη αποδοτικότητα, επεκτασιμότητα και περαιτέρω αξιοπιστία στις διαδικασίες διαχείρισης εγγράφων τους.

Με την διάθεση της λύσης Output Management στο Microsoft Azure, η i-DOCS, Business Unit της IDEAL Holdings, ενισχύει περαιτέρω την συνεργασία της με την Microsoft.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά να παρατηρείς ότι η στρατηγική που σχεδιάστηκε και συμφωνήθηκε από κοινού πριν από 4 περίπου χρόνια, υλοποιείται στο ακέραιο ενώ ταυτόχρονα, είναι τιμή μου που έχω δίπλα μου αυτούς τους συνεργάτες, χωρίς τους οποίους δε θα ήταν εφικτή η εφαρμογή και υλοποίηση ενός τόσο πολύπλοκου πλάνου, σε ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα. Η επιτυχημένη ολοκλήρωση του εγχειρήματος, ώστε το i-DOCS να είναι διαθέσιμο πλέον και ως PaaS (Platform-as-a-Service) στο Microsoft Azure, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς των μελών της Ομάδας και σηματοδοτεί μία νέα εποχή για το i-DOCS, τόσο σε Εμπορικό όσο και σε Τεχνικό επίπεδο, εντός και εκτός Ελλάδος», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Πρετεντέρης, Γενικός Διευθυντής της i-DOCS.

Από την πλευρά της Microsoft, o Berkay Mimaroglu, Τεχνικός Διευθυντής Εμπορικών Συνεργατών Νοτιοανατολικής Ευρώπης δήλωσε: «H υιοθέτηση της λύσης Azure App Service και ευρύτερα της πλατφόρμας του Microsoft Azure για την παροχή της υπηρεσίας i-DOCS Output Management επιβεβαιώνει την στενή συνεργασία της i-DOCS, Business Unit της Ideal Holdings με την Microsoft, και την δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων προστιθέμενης αξίας αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, όπως το Azure App Service».

Keywords
Αναζητήσεις
i-ypiresia-i-docs-output-management-einai-pleon-diathesimi-os-paas-sto-microsoft-azure.htm
Τυχαία Θέματα