Δεν θα κυκλοφορήσει φέτος το iTunes στο Microsoft Store

Τον περασμένο Μάιο στο συνέδριο προγραμματιστών Build, η Microsoft ανακοίνωνε ότι σε συνεργασία με την Apple, θα έφερνε μέσα στη χρονιά το iTunes στο Microsoft Store.

Τελικά κάτι τέτοιο δε θα γίνει πραγματικότητα και όσοι περιμένουν την

εφαρμογή θα πρέπει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή αφού σύμφωνα με δήλωση στελέχους της Apple, «η εταιρεια χρειάζεται λίγο ακόμα καιρό προκειμένου να φέρει στους χρήστες την πλήρη εμπειρία της εφαρμογής, χωρίς προβλήματα». Ο λόγος για την καθυστέρηση δεν έγινε γνωστός ούτε για την ώρα υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο για την ημερομηνία κυκλοφορίας της εφαρμογής.

Ο λόγος εξαρχής που θα δούμε το iTunes στο διαδικτυακό κατάστημα της Microsoft είναι τα Windows 10 S, μια νέα έκδοση των Windows για οικονομικά συστήματα που έχουν ξεκινήσει και κάνουν με (πολύ) αργούς ρυθμούς την εμφάνισή τους στην αγορά. Η έκδοση αυτή των Windows τρέχει μόνο εφαρμογές από το Microsoft Store και όχι αυτές που μπορεί κάποιος να κατεβάσει από διάφορες σελίδες του Internet όπως για παράδειγμα του iTunes όπως έχουν συνηθίσει οι χρήστες με τις υπόλοιπες εκδόσεις των Windows.

Site: MacRumors

Keywords
Τυχαία Θέματα