Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο διήμερο με άνοδο της θερμοκρασίας

Ο καιρός με μια ματιά Βελτιωμένος καιρός το επόμενο σήμερα και αύριο αλλά βροχές από την Κυριακή από τα βορειοδυτικά με ανατολική επέκταση. Η θερμοκρασία σε κανονικές για την εποχή τιμές με πτώση από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ στα νότια. Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται

σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και κατά τόπους 7 μποφόρ και στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει τους 17 με 20 βαθμούς και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 22 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01-04-2023

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα, την ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανώς από το απόγευμα στη Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 18 με 21 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02-04-2023

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03-04-2023

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στα δυτικά και τα βόρεια πιθανώς να είναι ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές την Κυριακή και τη Δευτέρα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με καταιγίδες τη Δευτέρα . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 14 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Βελτιωμένος,kairos, veltiomenos