Πετρόπουλος: «Θεωρώ και πιστεύω πως σώζεται η κατηγορία»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μιλάει στο gazzetta.gr για την επιστροφή του στη Super League, τις αδικίες μετά την επιστροφή του από την Ιταλία και τον Πλατανιά αλλά και την προσπάθεια σωτηρίας του.

Στα 31 του χρόνια ο ύψους 1.96 μέτρων επιθετικός μετά από ένα πέρασμα στη Football League επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια με τη φανέλα του

Πλατανιά και ήδη άρχισε να σκοράρει και να προσπαθεί να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για την ομάδα του. Ο Πετρόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr για το come back του στη μεγάλη κατηγορία, την παρουσία του στα Χανιά, τις παλιές αδικίες που βίωσε αλλά και την προσπάθεια των Κρητικών για παραμονή. Επίσης για το ότι δεν έμεινε στον Απόλλωνα Σμύρνης την στιγμή που θεωρούσε ότι θα έκλεινε με νέο συμβόλαιο για εκεί.

«Το όλο story για μένα ήταν πως μετά την χρονιά που είχα κάνει στον Απόλλωνα Σμύρνης πίστευα ότι θα συνέχιζα εκεί. Θεωρώ ότι είχα κάνει μία καλή σεζόν. Για διάφορους λόγους που δεν έχουν νόημα πια δεν επεκτείναμε την συνεργασία μας και έτσι από εκεί βρέθηκα στην Δόξα Δράμας. Όταν τελείωσε η συνεργασία μας είχα στο μυαλό μου το πως θα γύριζα στην Super League. Ήταν το πρώτο μου μέλημα θεωρώντας πως έπρεπε να παίζω στην κατηγορία. Ο Πλατανιάς μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία και τον ευχαριστώ. Θα κάνω ότι μπορώ για να του το ανταποδώσω», επισημαίνει αρχικά.

Η πορεία του Πλατανιά είναι γεμάτη… εμπόδια και αγωνιστικά προβλήματα στη μάχη της επιβίωσής του στην Λίγκα, ωστόσο ο ίδιος ο Πετρόπουλος έκανε πολύ καλό ξεκίνημα. Τι λέει όμως ο ίδιος; «Το βασικό για μένα είναι πως μπορώ και παίζω ξανά στην μεγάλη κατηγορία. Προσπαθώ για το καλύτερο και με βάση την εμπειρία μου από την κατηγορία και τα γκολ που μπορώ να δώσω. Για μένα είναι πολύ σπουδαίο το να αναδειχθώ ξανά στη Super League και να συνεχίσω να παίζω για τα επόμενα χρόνια σε αυτήν την κατηγορία».

Συνεχίζοντας θα αναφέρει ότι «η δουλειά μου ως επιθετικός είναι να σκοράρω. Γι’ αυτό με πήρε ο Πλατανιάς, αυτό κάνω και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω. Βρήκα στον Πλατανιά πολύ καλές συνθήκες και προπονητικές εγκαταστάσεις που πολύ λίγες ομάδες στην κατηγορία διαθέτουν. Εξαιρετικά όλα και μπορείς να δουλέψεις απερίσπαστος. Ο Πλατανιάς μου έδωσε μία μεγάλη ευκαιρία. Μου είχε λείψει πολύ η Super League και νιώθω πως επέστρεψα για τα καλά και μπορώ να είμαι και για τα επόμενα χρόνια στην κατηγορία. Είμαι σε μία ηλικία που έχω εμπειρία αλλά πιστεύω πως έχω ακόμα να δώσω κάποια καλά χρόνια ποδοσφαίρου».

Ο Πετρόπουλος προτού κλείσει στον Πλατανιά όπως ανέφερε ο ίδιος «είχα μιλήσει και με τον κόουτς Ρόκα που με εμπιστεύθηκε και έδωσε το ΟΚ και με τους ανθρώπους του συλλόγου. Υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι που βοήθησαν για να γίνει αυτή η μεταγραφή και τους ευχαριστώ θερμά».

«ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΩ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ…»

Για τον Έλληνα στράικερ πρόκειται ουσιαστικά για μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία μετά την Μπάρι και την θητεία του στην Ιταλία να ξαναβγεί μπροστά στον ποδοσφαιρικό… χάρτη της Λίγκας. «Κοίτα σίγουρα για μένα είναι μία πολύ μεγάλη και σημαντική επιστροφή. Μπορεί να αδικήθηκα μετά την Ιταλία. Μπορεί γενικότερα να υπήρξαν αδικίες στο πρόσωπό μου στο παρελθόν αλλά δεν το κοιτάζω αυτό τώρα. Τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στον Πλατανιά και στο πως να σώσουμε την κατηγορία», σημειώνει.

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ»

Η συζήτηση φυσικά δεν γινόταν να μην πάει και στην προσπάθεια του Πλατανιά για παραμονή. «Ο Πλατανιάς είναι σε ένα δύσκολο… μονοπάτι. Δεν ξεκίνησε καλά την χρονιά και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Έχω πει ξανά πως έχω περάσει παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις. Έχω περάσει και από καλά και από άσχημα σε ομάδες και έχω βιώσει τον κίνδυνο του υποβιβασμού και το πως είναι να τα περνάς όλα αυτά. Πιστεύω πως η νίκη με τον Λεβαδειακό δεν τα άλλαξε όλα αλλά άλλαξε πολλά. Μία νίκη αλλάζει ψυχολογία και μία δύσκολη κατάσταση και σε βάζει σε άλλον… δρόμο. Σου δίνει πίστωση χρόνου και ελπίδα στην υπόθεση – σωτηρία. Για μένα το μυστικό είναι να πιστέψουμε όλοι στην παραμονή. Θεωρώ και πιστεύω πως σώζεται η κατηγορία. Ότι η ομάδα μπορεί να μείνει. Η προσπάθεια όμως δεν σταματάει στον Λεβαδειακό. Πρέπει να συνεχιστεί με νίκες στα επόμενα σημαντικά ματς.

Εγώ από μέρους μου θα συνεχίσω έτσι. Είτε παίζω για την Δόξα Δράμας, είτε για τον Πλατανιά και είτε παίζω για τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ πάντα δίνω το 100%. Τα δίνω όλα για να βοηθήσω την ομάδα όπου εμείς και δεν θα σταματήσω να το κάνω».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα