Νέα στοιχεία από τις έρευνες για την τραγωδία με τον νεκρό μαθητή – Βρήκαν κάλυκες σε σπίτια

Η αστυνομία πραγματοποιεί εδώ και λίγη ώρα έρευνες σε σπίτια που βρίσκονται κοντά στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών, όπου σημειώθηκε η τραγωδία με τον 11χρονο μαθητή, δείτε ΕΔΩ, ο οποίος έχασε τη ζωή του από «αδέσποτη» σφαίρα.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες εστιάζονται σε δύο συγκεκριμένα σπίτια, στις αυλές των οποίων έχουν βρεθεί κάλυκες από σφαίρες, ενώ χαρακτηριστικά, χθες το βράδυ, κάτοικοι είχαν καταγγείλει στις τοπικές Αρχές, άσκοπους πυροβολισμούς.

Έχουν πραγματοποιηθεί προσαγωγές ενώ εντείνονται οι έρευνες για το όπλο.

Στο μεταξύ η διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία»

εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον άτυχο 11χρονο που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, όταν μία αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» στο κεφάλι του.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει πως: «Άμεσα ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία ανάνηψης, η οποία αν και εφαρμόσθηκε για 50 λεπτά, απέβη άκαρπη. Ο χρόνος κατά τον οποίο το παιδί παρέμεινε στην αίθουσα ανάνηψης των Επειγόντων Εξωτερικών Ιατρείων αναλώθηκε αποκλειστικά στην προσπάθεια ανάνηψης και όχι στη διερεύνηση αιτίας θανάτου, η οποία αποτελεί αντικείμενο έρευνας από ιατροδικαστή, όπου και παραπέμφθηκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα