Στο νοσοκομείο ο Phil Collins | Ακυρώνονται οι συναυλίες του

Οι δύο συναυλίες, που επρόκειτο να δοθούν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου θα γίνουν τελικά στις 26 και 27 Νοεμβρίου

Ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής, ντράμερ και ηθοποιός Phil Collins ματαίωσε δύο συναυλίες που επρόκειτο να δώσει αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο, επειδή χτύπησε στο κεφάλι, πέφτοντας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ο 66χρονος Collins γλίστρησε και χτύπησε το κεφάλι του σε μια καρέκλα, όπως ανέφερε το Live

Nation, η εταιρεία που διοργανώνει τις συναυλίες του. Χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα κοντά στο μάτι και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

«Ο Phil στέλνει την ειλικρινή συγγνώμη του και τις ευχαριστίες του στους θαυμαστές του. Πέρασε μια φανταστική εβδομάδα, στις πρώτες παραστάσεις που έδωσε έπειτα από δέκα χρόνια και δεν βρίσκει λόγια για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις θερμές αντιδράσεις του», ανέφερε ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι δύο συναυλίες, που επρόκειτο να δοθούν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, θα γίνουν τελικά στις 26 και 27 Νοεμβρίου. Η ευρωπαϊκή περιοδεία του καλλιτέχνη θα συνεχιστεί την Κυριακή στην Κολονία της Γερμανίας.

Ο Phil Collins ξεκίνησε ως ντράμερ στο ροκ συγκρότημα Genesis τη δεκαετία του 1970 ενώ η σόλο καριέρα του έφτασε στο αποκορύφωμά της τη δεκαετία του 1980. Έχει τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες όπως το «In the Air Tonight» και το «Against All Odds», έχει κερδίσει αρκετά βραβεία Γκράμι, ενώ εκτιμάται ότι έχει πουλήσει 100 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της σόλο καριέρας του.

naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα