Χανιά | Το πρώτο Stegno Laundry είναι στα Κουνουπιδιανά

Ένα ακόμα κατάστημα της μεγαλύτερης αλυσίδας καθαριστηρίων στην χώρα άνοιξε τις πόρτες του. Το τρίτο στα Χανιά, αλλά ταυτόχρονα το πρώτο στην Ελλάδα και στην πόλη μας, που υλοποιεί το νέο concept της εταιρείας.

Η μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα καταστήματα Stegno είναι η συνοδευτική λέξη laundry. Με την λέξη laundry αναδεικνύουμε την χρήση του νερού ακόμα και σε ρούχα που ούτε μπορούσαμε στο παρελθόν να διανοηθούμε ότι μπορούσαν να τα καθαριστούν με πλύση

και όχι με στεγνό καθάρισμα. Ακολουθώντας τις εξελίξεις κλάδο των καθαριστηρίων εξοπλίσαμε το κατάστημα, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό κορυφαίων κατασκευαστών μηχανημάτων αλλά και προϊόντων καθαρισμού.

Στόχος μας είναι προτάσσοντας την ποιότητα, που πολλές φορές με μια ματιά δεν είναι εύκολο να φανεί, να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από πλευράς εικόνας αλλά και υγιεινής. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η αλυσίδα εκτός από μεγαλύτερη έχει καθιερωθεί και ως η ποιοτικότερη στην Ελλάδα.

Το νέο εγχείρημα που λέγεται Stegno Laundry, έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες σε καθαρισμό ιματισμού μικρών τουριστικών καταλυμάτων εως 10 – 12 κλινών, δηλαδή βίλες ή διαμερίσματα που διατίθενται με airbnb. Η Stegno Laundry ήρθε να καλύψει αυτό το κενό που υπήρχε μεταξύ μικρών καθαριστηρίων και μεγάλων βιομηχανικών πλυντηρίων που σαν αποτέλεσμα είχε να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές με ποιοτικό ιματισμό που ήθελαν να πλένεται ξεχωριστά χωρίς φθορές και απώλειες.

Το Stegno Laundry ξεκίνησε την λειτουργία του και είναι στα Κουνουπιδιανά απέναντι από το πολυτεχνείο, ενώ τα άλλα δύο καταστήματα στα Χανιά είναι στην οδό Κυδωνίας 61 και στην διασταύρωση των οδών Κισσάμου και Κυδωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα