MasterChef: Πορφύρης για Αλέξανδρο – «Nα τα φτιάξουμε μετά από αυτό» | Video

| Video

Η χθεσινή δοκιμασία του MasterChef είχε άρωμα από το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του Star και μακροβιότερο της ελληνικής τηλεόρασης, «Τροχό της Τύχης», ζητώντας από τους 15 επίδοξους chefs να προκαλέσουν την τύχη τους σε μια μαγειρική σκυταλοδρομία.

Κάθε ζευγάρι που σχηματιζόταν καθ’ υπόδειξη του νικητή της περασμένης ομαδικής, Θοδωρή Γαλάνη, όφειλε να γυρίσει δύο τροχούς και να μαγειρέψει με βάση αυτούς. Ο ένας αφορούσε βασικά υλικά και ο άλλος τεχνικές.

Ένα από τα ζευγάρια ήταν ο Χανιώτης

Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Γιώργος Πορφύρης, οι οποίοι αρχικά δεν τα πήγαιναν καλά και πλέον αυτό έχει αλλάξει. «Μπορεί να μην τα βρίσκουμε, αλλά να έχει να κάνει κι ο εγκλεισμός εδώ μέσα. Μου έχει τύχει ξανά σε εγκλεισμό. Με αυτόν που δεν τα έβρισκα καθόλου, γίναμε κι οι καλύτεροι φίλοι» σχολίασε ο Αλέξανδρος στο MasterChef.

«Εγώ λέω να τα φτιάξουμε μετά από αυτό. Θα μας κοιτάζουν έξω τα ζευγάρια και θα λένε ο Αλέξανδρος κοίταξε τι κάνει για τον Γιώργο. Εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα για εμένα και θα χτυπιούνται έτσι» πρόσθεσε με γέλια ο Πορφύρης στο MasterChef.

Δείτε το βίντεο:

zappit.gr

The post MasterChef: Πορφύρης για Αλέξανδρο – «Nα τα φτιάξουμε μετά από αυτό» | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα