Πληρωμή Market Pass: Γιατί δεν έχουν μπει ακόμα τα λεφτά

Άφαντα τα χρήματα της ψηφιακής κάρτας του Market Pass για τον μήνα Απρίλιο για πολλούς δικαιούχους του επιδόματος. Η δεύτερη πληρωμή ήταν προγραμματισμένη για χθες, Δευτέρα, ωστόσο, μέχρι και το πρωί δεν έχει γίνει σε όλους.

Πληροφορίες ανέφεραν πως αρκετοί δικαιούχοι είδαν τα χρήματα στην άυλη ψηφιακή κάρτα μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, πολλοί είναι ακόμη στην αναμονή.

Στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr αναφέρεται πως η πληρωμή του Market

Pass για τους μήνες Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος θα γίνεται τις πρώτες τρεις εργάσιμες μέρες. Η πληρωμή θα αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και έπειτα η τράπεζα θα καταβάλλει τα χρήματα. Ωστόσο, τονίζεται πως η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 10 εργάσιμες ημέρες.

Οπότε, καθώς μεσολάβησε και Σαββατοκύριακο, μπορεί να υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση ως προς την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ανάλογα και με το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Σήμερα, αναμένεται να ολοκληρωθεί η πληρωμή.

Όταν πλέον πιστωθούν τα χρήματα θα φαίνεται το παρακάτω μήνυμα στην πλατφόρμα:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ: Η συγκεκριμένη πληρωμή έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Market Pass: Πόσα χρήματα θα πάρετε για τον Απρίλιο

Μονομελές νοικοκυριό: 22 ευρώΖευγάρι χωρίς τέκνα: 32 ευρώΜονογονεϊκή οικογένεια με ένα εξαρτώμενο τέκνο: 32 ευρώΜονογονεϊκή οικογένεια με δύο εξαρτώμενα τέκνα: 42 ευρώΖευγάρι με ένα εξαρτώμενο τέκνο: 42 ευρώΖευγάρι με δύο εξαρτώμενα τέκνα: 52 ευρώΖευγάρι με τρία εξαρτώμενα τέκνα: 62 ευρώΖευγάρι με τέσσερα εξαρτώμενα τέκνα: 72 ευρώ

Market Pass: Τα ποσά που θα μπουν τον Μάιο για τα μετρητά στον λογαριασμό

Για όσους έχουν διαλέξει την πληρωμή του Market Pass στην τράπεζα, υπενθυμίζεται πως η πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό θα ξαναγίνει στις 3 Μαΐου για το τρίμηνο από Μάιο έως Ιούλιο:

Μονομελές νοικοκυριό: 53 ευρώΖευγάρι χωρίς τέκνα: 77 ευρώΜονογονεϊκή οικογένεια με ένα εξαρτώμενο τέκνο: 77 ευρώΜονογονεϊκή οικογένεια με δύο εξαρτώμενα τέκνα: 101 ευρώΖευγάρι με ένα εξαρτώμενο τέκνο: 101 ευρώΖευγάρι με δύο εξαρτώμενα τέκνα: 125 ευρώΖευγάρι με τρία εξαρτώμενα τέκνα: 150 ευρώΖευγάρι με τέσσερα εξαρτώμενα τέκνα: 173 ευρώ

ieidiseis.gr

The post Πληρωμή Market Pass: Γιατί δεν έχουν μπει ακόμα τα λεφτά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πληρωμή Market Pass,pliromi Market Pass