Η DFDS αποκτά το διεθνές δίκτυο μεταφορών της Ekol Logistics στην Τουρκία

Στην απόκτηση του διεθνούς δικτύου μεταφορών της Ekol Logistics προχωρά η DFDS.

Η συναλλαγή, συνολικής αξίας 260 εκατ. ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το δ’ τρίμηνο του 2024, καθώς αναμένονται οι απαραίτητες εγκρίσεις από την ΕΕ, με την Τουρκική Αρχή Ανταγωνισμού να έχει ανάψει ήδη το «πράσινο φως».

Η Ekol Logistics μεταφέρει εμπορεύματα μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης μέσω δικών εγκαταστάσεων σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, απασχολεί 3.700 εργαζόμενους, ενώ το 2023 πέτυχε έσοδα ύψους 470 εκατ. ευρώ.

Κατά τη διάρκεια χτεσινού

conference call, σημειώθηκε ότι η αγορά μεταφορών Τουρκίας – Ευρώπης αναμένεται κατά μέσο όρο να αυξηθεί κατά περίπου 14% ετησίως έως το 2028, υποστηριζόμενη από τη σύνδεση εφοδιαστικών αλυσίδων που βρίσκονται πιο κοντά στην Ευρώπη.

«Η προσθήκη του διεθνούς δικτύου μεταφορών της Ekol Logistics, επιτρέπει στην DFDS να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης απευθείας στους τελικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών διανομής και αποθήκευσης σε τουρκικές εταιρείες και ευρωπαίους και παγκόσμιους κατασκευαστές με εργοστάσια παραγωγής ή συναρμολόγησης στην Τουρκία», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Βάσω Βεγ.

Το άρθρο Η DFDS αποκτά το διεθνές δίκτυο μεταφορών της Ekol Logistics στην Τουρκία εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-dfds-apokta-to-diethnes-diktyo-metaforon-tis-ekol-logistics-stin-tourkia.htm
Τυχαία Θέματα
DFDS, Ekol Logistics, Τουρκία,DFDS, Ekol Logistics, tourkia