Εγνατία Οδός: Δεν θα λειτουργεί ως τα τέλη του 2023 η ηλεκτρονική λωρίδα διοδίων λόγω εργασιών στο σταθμό Αγ. Ανδρέα

Εργασίες επέκτασης του πλευρικού σταθμού διοδίων του Αγίου Ανδρέα προς Καβάλα θα εκτελούνται το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με την Εγνατία Οδό, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ως το τέλος του έτους η ηλεκτρονική λωρίδα διοδίων.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «Ενημερώνουμε τους οδηγούς κατόχους του ηλεκτρονικού πομποδέκτη για τη διέλευση από τους Σταθμούς διοδίων από την ETC (ηλεκτρονική λωρίδα)

ότι εξαιτίας εκτέλεσης εργασιών επέκτασης του πλευρικού Σταθμού Διοδίων του Αγίου Ανδρέα προς Καβάλα, η ηλεκτρονική λωρίδα δεν θα λειτουργεί για το χρονικό διάστημα από 11 Οκτωβρίου 2023 έως και 31/12/2023.

Ζητούμε την κατανόηση των φίλων οδηγών για την σχετική μικρή ταλαιπωρία που θα αντιμετωπίσουν και ενημερώνουμε ότι για το παραπάνω χρονικό διάστημα θα εξυπηρετούνται από τη συμβατική λωρίδα διέλευσης (πληρωμή του αντιτίμου των διοδίων με μετρητά είτε με κάρτα)».

Το άρθρο Εγνατία Οδός: Δεν θα λειτουργεί ως τα τέλη του 2023 η ηλεκτρονική λωρίδα διοδίων λόγω εργασιών στο σταθμό Αγ. Ανδρέα εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
egnatia-odos-den-tha-leitourgei-os-ta-teli-tou-2023-i-ilektroniki-lorida-logo-ergasion-sto-stathmo-ag-andrea.htm
Τυχαία Θέματα