Διαδοχικές συσκέψεις, σήμερα και αύριο, της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ με παραγωγούς του Θεσσαλικού Κάμπου

Η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ συνεχίζει τις συσκέψεις, σήμερα και αύριο, με τους πληγέντες παραγωγούς της Θεσσαλίας, προκειμένου να προγραμματισθούν τα επόμενα στάδια για την ανασυγκρότηση της αγροτικής παραγωγής στην περιοχή. Παρόντες στις συσκέψεις θα είναι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης και οι υφυπουργοί Διονύσης Σταμενίτης και Σταύρος Κελέτσης, οι γενικοί γραμματείς Γιώργος Στρατάκος και Κώστας Μπαγινέτας, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΓΟ- Δήμητρα, Παναγιώτης Χατζηνικολάου και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Σήμερα θα γίνουν επαφές με κτηνοτρόφους, προέδρους συνεταιρισμών της Θεσσαλίας και βουλευτές, ενώ την Τετάρτη με παραγωγούς βάμβακος, σιτηρών, ντομάτας, συλλόγους αλιέων και μελισσοκόμων, με τεχνικούς συμβούλους/ΚΥΔ και με ιδιοκτήτες καταστημάτων Γεωργικών εφοδίων.

Σήμερα το πρωί, στις 9, πριν από τις συσκέψεις στη Λάρισα, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο κ. Γιώργος Στρατάκος θα επισκεφθούν την Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Αναζητήσεις
diadochikes-syskepseis-simera-kai-avrio-tis-igesias-tou-ypaat-me-paragogous-tou-thessalikou-kabou.htm
Τυχαία Θέματα