AEGEAN BAGTAG για ένα ακόμα πιο ξένοιαστο ταξίδι με αποσκευή

Η AEGEAN αναζητά συνεχώς τρόπους ώστε να ελαχιστοποιήσει το χρόνο που χρειάζεται το επιβατικό κοινό στο αεροδρόμιο, αλλά και να απλοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ταξίδι με αποσκευή.

Έτσι, προσφέρει έναν πιο έξυπνο και γρήγορο τρόπο για να γίνεται το check-in των αποσκευών στο αεροδρόμιο, χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό bag tag αντί της χάρτινης ετικέτας.

Όπως επισημαίνει η αεροπορική, η συσκευή της μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία

η οποία υποστηρίζει το BAGTAG.

Συγκεκριμένα, με τη συσκευή ηλεκτρονικού bag tag ο επιβάτης μπορεί να:

Προετοιμάσει τη συσκευή Bag Tag από την άνεση του σπιτιού του μέσω του smartphone του και να την τοποθετήσει στην αποσκευή του.Κερδίζει χρόνο στο αεροδρόμιο εφόσον μπορεί να πηγαίνει απευθείας στα counter παράδοσης αποσκευών (baggage drop-off).

Να σημειωθεί ότι:

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένα αεροδρόμια.Προαπαιτούμενα για τη χρήση του Bag Tag:
-Κινητό εξοπλισμένο με NFC και Bluetooth
-Πιο πρόσφατη έκδοση του AEGEAN App
-Λειτουργκό σύστημα κινητού: Android 5.0 (και πάνω) / iOS 11.0 (και πάνω)Οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες για να κάνετε check-in της αποσκευής σας από 48 ώρες έως και τη στιγμή που κλείνει το mobile check-in (ανάλογα με το αεροδρόμιο αναχώρησης).Το ηλεκτρονικό Bag Tag μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πτήσεις με ανταπόκριση.Ισχύουν τα όρια στην ποσότητα αποσκευών ανά επιβάτη καθώς και τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών σύμφωνα με το ναύλο του εισιτηρίου σας (Flex, Family, Comfort Flex, Business). Μπορείτε να βρείτε τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών καθώς και το ακριβές κόστος επιπλέον αποσκευών σύμφωνα με το ναύλο σας, στον υπολογιστή αποσκευών.

Το άρθρο AEGEAN BAGTAG για ένα ακόμα πιο ξένοιαστο ταξίδι με αποσκευή εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
aegean-bagtag-gia-ena-akoma-pio-xenoiasto-taxidi-me-aposkevi.htm
Τυχαία Θέματα