Γυναίκα σε τελικό στάδιο καρκίνου πετάει την φιάλη οξυγόνου και παντρεύεται τον αγαπημένο της 5 ημέρες πριν πεθάνει

Όπως κάθε άλλη κοπέλα, έτσι κι αυτή η καρκινοπαθής νεαρή γυναίκα ονειρευόταν να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της και να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Η Katie Kirkpatrick από το Μίτσιγκαν είχε ένα φίλο, το Nick Godwin, έναν αξιωματικό της αστυνομίας, τον οποίο αγαπούσε πολύ και ονειρευόταν να κάνει οικογένεια μαζί του.

Διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλό της. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να τον αφαιρέσει, αλλά ο καρκίνος υποτροπίασε και να εξαπλώθηκε στους πνεύμονές της. Αφού έχασε όλες τις ελπίδες

της, αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στον Nick.

Ο Nick πάντα ήθελε να παντρευτεί την αγαπημένη του και αμέσως είπε το «ναι» αν και ήξερε ότι η υγεία της δεν ήταν στα καλύτερά της, σύμφωνα με το MLive Media Group.

Προγραμμάτισαν το γάμο τους και η Katie προσπαθούσε να βεβαιωθεί ότι όλα θα είναι τέλεια εκείνη την ημέρα.

Το νυφικό της είχε ραφτεί πολλές φορές αφού η Katie έχανε συνέχεια βάρος.

Η Katie έπρεπε να περάσει την ημέρα πριν από το γάμο της στο κρεβάτι. Για να κατευνάσουν τον απέραντο πόνο της, οι γιατροί της έδωσαν μορφίνη και άλλα αναλγητικά φάρμακα.

Αλλά την ημέρα του γάμου της ήθελε να είναι η τέλεια νύφη. Φόρεσε το νυφικό της, πέταξε τη φιάλη οξυγόνου και αφαίρεσε τη ρινική κάνουλα που τη βοηθούσε να αναπνέει. Ήταν πιο όμορφη από ποτέ…

Τελικά παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, αλλά δυστυχώς, απεβίωσε πέντε μέρες αργότερα.

Το όμορφο κι αγαπημένο ζευγάρι πέρασε πέντε μέρες μαζί οι οποίες άξιζαν όμως όσο μια ολόκληρη ζωή.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα