Πέταξαν τα ρούχα και έβγαζαν selfies στον ναό του Δία!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠέταξαν τα ρούχα και έβγαζαν selfies στον ναό του Δία!Τετάρτη, Ιούλιος 19, 2017 - 10:17

Καυτές selfies με τα εσώρουχα έβγαζε μέρα μεσημέρι ένα ζευγάρι νεαρών Ισπανών μπροστά στον... αρχαίο ναό του Διός στη Νεμέα (φωτό) για να εμπλουτίσει το... «οικογενειακό άλμπουμ» του, όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς που το συνέλαβαν!

Οι δύο Ισπανοί, 30 ετών ο άνδρας και 27 η γυναίκα, η οποία φαίνεται πως είχε αποφασίσει να βγάλει όλη της τη σεξουαλικότητα εκείνο το καυτό μεσημέρι, βρέθηκαν στο μουσείο και μπροστά από τον ναό του Νεμείου Διός. Ξαφνικά, η γυναίκα άρχισε να παίρνει άσεμνες

πόζες μπροστά στον ναό και να βγάζει selfies όλο νάζι, ενώ ταυτόχρονα την απαθανάτιζε και ο σύντροφός της όλος καμάρι!

Σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, η 27χρονη δεν φορούσε τίποτα στο κάτω μέρος του σώματός της, παρά μόνο το εσώρουχό της! Οπως ήταν φυσικό, εκτός από τα βλέμματα των υπόλοιπων τουριστών στο μουσείο, κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή και των αστυνομικών, οι οποίοι τους συνέλαβαν για πρόκληση σκανδάλου σε ακόλαστη πράξη και δεν αποκλείεται να προστεθεί η κατηγορία της προσβολής εθνικού συμβόλου.

Για την... ιστορία, η αναστήλωση του αρχαίου ναού του Δία στην Αρχαία Νεμέα ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2012. Ο ναός οικοδομήθηκε γύρω στο 330 π.Χ. πάνω στα ερείπια παλαιότερου ναϊκού κτίσματος και σε αυτόν σμίγουν και οι τρεις αρχιτεκτονικοί ρυθμοί της ελληνικής αρχαιότητας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα