Ένας άντρας βρήκε μια βαλίτσα στο δάσος. Μόλις την άνοιξε βρήκε μέσα κλειδωμένο το πιο απρόσμενο περιεχόμενο

Την περασμένη Κυριακή, o Graham Barrett περπατούσε με τα δύο σκυλιά του μέσα στο δάσος κοντά στη Richmond στην British Columbia, στον Καναδά, όταν παρατήρησε κάτι περίεργο. Περιπλανιόνταν γύρω από μια ρεματιά, όταν ο παρατήρησε μια βαλίτσα η οποία ήταν πίσω από κάτι θάμνους.

Η βαλίτσα κουνιόταν μπρος – πίσω και φαινόταν ότι κάτι ζωντανό υπήρχε μέσα της. Όταν ο Barrett την πλησίασε, άκουσε ένα θόρυβο από το εσωτερικό της.

Ο Barrett πήρε τη βαλίτσα στο σπίτι του και προσπάθησε να την ανοίξει, αλλά ήταν διπλά κλειδωμένη

και δεν τα κατάφερε. Έτσι κάλεσε την αστυνομία, η οποία έπρεπε να την σπάσει και για την ανοίξει! Σοκαρισμένοι, ανακάλυψαν ότι μέσα της κρυβόταν ένα 8χρονο μικροσκοπικό κανίς!

«Ήταν αφυδατωμένο και μες τα ούρα και τα περιττώματά του,» είπε ο Eyal Lichtmann, Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Richmond Animal Protection Society (RAPS). «Ο Barrett του έδωσε αμέσως λίγο νερό και φαγητό, και στη συνέχεια η αστυνομία έφερε το σκυλί σε εμάς.»

Υπολογίζεται ότι ο σκύλος, ο οποίος ονομάζεται Donut, ήταν μέσα στην βαλίτσα για τρεις έως έξι ώρες, σύμφωνα με τον Lichtmann. Και αυτός που είχε βάλει τον Donut εκεί μέσα δεν είχε σκοπό να τον βγάλει μετά έξω.

«Η βαλίτσα είχε δύο διαφορετικές κλειδαριές, κάτι που είναι τελείως τρελό», είπε ο Lichtmann. «Δεν φτάνει που το κλείδωσε το σκυλί στη βαλίτσα, αλλά χρησιμοποίησε και δύο κλειδαριές!»

Στο καταφύγιο RAPS, τα μέλη του προσωπικού έκαναν στον Donut τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τον έκαναν μπάνιο και τον έβαλαν σε ένα άνετο μέρος για να ξεκουραστεί.

Αν και κανείς δεν ξέρει πραγματικά από πού προήλθε ο Donut, πάντως ο Lichtmann υποψιάζεται ότι ανήκε σε κάποιον πριν εγκαταλειφθεί.

«Ήταν όμορφα καλλωπισμένος,» είπε ο Lichtmann. «Όταν το είδαμε, ήταν πολύ φιλικό, πολύ κοινωνικό σκυλί.»

«Δεν είμαστε σίγουροι αν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του Donut ξέρουν τι του συνέβη, και γι’ αυτό έχουμε κάνει μια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης για να δούμε αν μπορούμε να τους βρούμε,» πρόσθεσε.

Ο Donut θα παραμείνει στο καταφύγιο μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών του. Εν τω μεταξύ, ο Donut φαίνεται να απολαμβάνει το χρόνο του στο καταφύγιο!

«Έχει πάρει πολλή αγάπη από το προσωπικό και τους εθελοντές, και πολλά πολλά παιχνίδια,» δήλωσε ο Lichtmann. «Είναι σαν να βρίσκεται σε μια σκυλίσια Disneyland!»

Εντός 24 ωρών από την εύρεση του Donut στην βαλίτσα, κάποιος βρήκε ένα 7 εβδομάδων περσικό γατάκι που ήταν παγιδευμένο μέσα σε ένα κλειστό κουτί από χαρτομάντιλα. Το γατάκι, που ονομάζεται Rosie, βρέθηκε σε ένα τελείως διαφορετικό χώρο από αυτόν που βρέθηκε ο Donut, και τα δύο περιστατικά δεν φαίνεται να συνδέονται, είπε ο Lichtmann.

Όμως ο Lichtmann είναι προβληματισμένος από τη σκληρότητα των πράξεων αυτών. «Δεν καταλαβαίνω πώς και γιατί βρέθηκαν σ’ αυτή την κατάσταση τα δύο αυτά ζώα», δήλωσε ο Lichtmann.

Η Rosie είναι επίσης στο καταφύγιο RAPS, και θα δοθεί για υιοθεσία σε λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με τον Lichtmann.

Αν οι ιδιοκτήτες του Donut βρεθούν τελικά, ο Lichtmann είπε ότι, το προσωπικό του RAPS και η αστυνομία θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι ο Donut θα πάει σε ένα ασφαλές μέρος για να τον αφήσουν να γυρίσει πίσω σ’ αυτούς. Αν όχι, θα δοθεί επίσης για υιοθεσία.

πηγη:diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα