To... κερασάκι της Οικονομάκου

SHOWBIZTo... κερασάκι της ΟικονομάκουΔευτέρα, Αύγουστος 14, 2017 - 14:05

Επιστροφή στη Μύκονο (με sexy διάθεση!) για την Αθηνά Οικονομάκου. Επειτα από ένα summer break που έκανε στη Ζάκυνθο παρέα με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλιά του με φόντο το Ιόνιο, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ελα στη θέση

μου» επέστρεψε στην καλοκαιρινή βάση της για να περάσει τον Δεκαπενταύγουστο.

Βλέπετε, η οικογένεια του συντρόφου της διατηρεί στο νησί των ανέμων ξενοδοχειακή μονάδα και είναι παράδοση για το ζευγάρι να περνά εκεί κάθε καλοκαίρι τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Επιστρέφοντας στον κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο προορισμό, η Αθηνά συνέχισε τις διακοπές της από κει που τις είχε αφήσει, δηλαδή από την πρώτη σεζλόνγκ κοντά στο κύμα.

Ο φακός της «Espresso» την εντόπισε να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της φορώντας το μπικίνι της, το οποίο όμως άρχισε τις... τσαχπινιές κάποια στιγμή που η ηθοποιός έσκυψε, αποκαλύπτοντας τη sexy πίσω πλευρά της. Μοιραία τότε οι μηχανές των παπαράτσι πέταξαν... σπίθες!

Μάλιστα, μπορεί η Αθηνά να δηλώνει συχνά σε συνεντεύξεις της ότι δεν προσέχει καθόλου τη διατροφή της και ότι τρώει συχνά πυκνά χάμπουργκερ, πίτσες και σουβλάκια, ωστόσο τη μέρα που τη «συλλάβαμε» να κάνει το μπάνιο της στη μυκονιάτικη πλαζ την είδαμε να... σπάει την πείνα της με κεράσια!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα