Survivor. Τι τρέχει με Μάριο-Καινούργιου. Οι σπόντες και το μήνυμα

Η Κατερίνα Καινούργιου ουκ ολίγες φορές μέσα από την εκπομπή της εκμυστηρεύτηκε την ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον Κύπριο παίχτη του Survivor, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι θα έκανε και σχέση μαζί του.

Όλα αυτά κατά την περίοδο που ο ίδιος βρισκόταν στον Αγιο Δομίνικο και συνεπώς δεν μπορούσε να είναι γνώστης του περιστατικού.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ενημερώθηκε για τις επανειλημμένες αναφορές προς το πρόσωπο του από την παρουσιάστρια. Ο ίδιος επέστρεψε στην ιδιαίτερη

πατρίδα του, την Κύπρο, το απόγευμα της Κυριακής. Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν περισσότεροι από διακόσοι fun, και δημοσιογράφοι. Κατά την διάρκεια των δηλώσεων του ρωτήθηκε αν ενημερώθηκε για το φλερτ από αέρος από την Κατερίνα Καινούργιου με τον ίδιο να απαντά

«Το άκουσα. Στον τελικό ήρθαν με βρήκαν και της έστειλα μήνυμα της Κατερίνας. Της είπα ότι την ευχαριστώ πολύ, και εκείνη που απάντησε ότι θα με καλέσει στο πάνελ της». Ερωτώμενος πως την βλέπει σαν γυναίκα και αν του αρέσει απάντησε «Δεν θα βγάλεις τέτοιο ρεπορτάζ. Έλα…»

Δείτε το βίντεο.

πηγη:blogs.gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα