Η Σοφία Μουτίδου ξεσπαθώνει: «Δεν ήθελαν εμένα, ήθελαν να ξεφτιλίσουν εμένα!»

Αναμφίβολα η Σοφία Μουτίδου έχει γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες του διαδικτύου με τα βίντεό της. Μπορεί αρχικά να το ξεκίνησε για πλάκα, όμως η ηθοποιός μέσα από το κανάλι της στο YouTube έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς fans και όχι άδικα.

Στο 17ο λοιπόν βίντεό της που ανέβασε στο κανάλι της μιλά για πολλά θέματα, ανάμεσα και για μία φωτογράφησή της, που τελικά δεν έκανε ποτέ! Ο λόγος ήταν το concept που της πρότειναν, το οποίο αρνήθηκε. «Άρα δεν ήθελαν εμένα,

ήθελαν να ξεφτιλίσουν εμένα. Έτσι λοιπόν αρνήθηκα τη φωτογράφιση αυτή και αυτοί αρνήθηκαν εμένα και συνεχίσαμε να ζούμε πάρα πολύ χαρούμενοι τη δική του ζωή. Είναι καταφανές το ανθρωποφάγο, ρατσιστικό, δαχτυλοδεικτούμενο, απάνθρωπο θα έλεγα πλησίασμα του περιοδικού αυτού προς εμένα. Εξ ου κι εγώ αρνήθηκα» τονίζει η ηθοποιός.

Στη συνέχεια μιλά και για το γνωστό δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη με την ανάρτηση για τις Ελληνίδες στην παραλία. «Πώς νιώθεις ρε Καρατσιώλη που νιώθουν πολύ άσχημα οι γυναίκες με αυτά που λες για αυτές; Ωραία; Το βράδυ γουστάρεις; Που όλες οι γυναίκες οι υπέρβαρες νιώθουν τόσο δαχτυλοδεικτούμενες στην παραλία, μετά από αυτά που είπες. Εσύ με χιούμορ βέβαια πάντα. Κακό», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το βίντεό της που έγινε και πάλι viral.

Πηγή¨peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα