Οι 3 ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται να μπουν στο Survivor 2 και το Survival…

Την αρχή έκανε ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος δέχτηκε την πρόταση της παραγωγής του Survivor και μπήκε στο reality επιβίωσης για να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μπορεί ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού να μην έβγαλε μάτια στον Άγιο Δομίνικο, και να μην ήταν ο…αγαπημένος του κοινού, όμως έκανε κάτι άλλο, πιο σημαντικό.

Άνοιξε το δρόμο και για άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πριν δουν έναν…συνάδελφο τους να παίρνει μέρος στο reality

ήταν –και με το δίκιο τους- επιφυλακτικοί.

Έτσι αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι αθλητές γενικότερα που έχουν δεχτεί πρόσκληση από τους ανθρώπους τόσο του Survivor, όσο και του Survival για να πάρουν μέρος στα δυο reality.

Πρώτος και καλύτερος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος φημολογείται ότι έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από την παραγωγή του Survivor.

Και πριν βιαστείτε να πείτε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την αποδεχτεί σκεφτείτε ότι το ίδιο θα λέγατε και για τον Λάμπρο Χούτο, αν πέρυσι τέτοιες μέρες, σας έλεγε κάποιος ότι υπάρχει περίπτωση να μπει στο Survivor. Στην αρχή μάλιστα πολλοί πίστεψαν ότι η είδηση για την πρόταση στον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ ήταν τρολάρισμα, όμως η πληροφορία ισχύει και είναι αληθινή…

Εκτός απ’ τον «Σάλπι» τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι και ένα πιο μεγάλο όνομα (μεγαλύτερο και απ’ τον Χούτο), πρώην παίκτης ομάδας του τέως ΠΟΚ, έχει δεχτεί κρούση και αναμένεται να μπει στο παιχνίδι.

Λέγεται μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος είναι το μεγαλύτερο όνομα διάσημου που έχει πάρει μέρος ποτέ σε reality και ότι όταν ανακοινωθεί θα κάνει πάταγο.

Κουβέντα για την είσοδο τους στο Survivor 2 με την ομάδα των διασήμων έχουν κάνει επίσης, η Ιωάννα Πηλιχού, ο Γιώργος Μανίκας –ο οποίος δε μοιάζει πρόθυμος να πει το «ναι», κυρίως μετά την…περιπέτεια του κολλητού του, Στέλιου Χανταμπάκη στο παιχνίδι-, η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Νίκος Αναδιώτης.

Όσο για το Survival; Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ηχηρά με πρώτα και καλύτερα αυτά του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Γιούρκα Σεΐταρίδη και του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο οποίος ασχολείται πλέον με την προπονητική. Ακούστηκε φυσικά και το όνομα του Φραγκίσκου Αλβέρτη, αλλά οι πιθανότητες να δεχτεί ο Φράγκι είναι μηδαμινές.
Ακόμα ένας αθλητής που ενδέχεται να δώσει το «παρών» είναι ο έμπειρος πλέον στις τηλεοπτικές κάμερες και τις δοκιμασίες, Αντώνης Βλοντάκης που θα φέρει αέρα… Κοκκινάκη στην παραλία του Survival καθώς επίσης και οι Μιχάλης Ζαμπίδης και Πηγή Δεβετζή!

Και αν τα ονόματα για το Survivor θα αργήσουν αρκετα να ανακοινωθούν, δεν ισχύει το ίδιο για το Survival, το οποίο αρχίζει 28/9 (τα γυρίσματα θα αρχίσουν πιο πριν) πράγμα που σημαίνει ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες…

Η έκπληξη του Survival

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Survival ετοιμάζονται να κάνουν την έκπληξη και να βάλουν και δεύτερο παρουσιαστή στο παιχνίδι. Ναι, καλά διαβάσετε. Εκτός από τον βασικό παρουσιαστή, ο οποίος θα επιλεχθεί για το πρότζεκτ, θα υπάρχει και ένας δεύτερος, ο οποίος θα αναλάβει τις περιγραφές στα αγωνίσματα.

Ο εκλεκτός του «Ε» για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος έχει ήδη ειδοποιηθεί να μεταβεί στην Κουρούτα για τις τελικές συζητήσεις με την παραγωγή, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Και αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο Γεωργούντζος (ντροπή σας) πάρτε μια μικρή γεύση! Έχει παρελάσει ουκ ολίγες φορές από το Νο1 του Ράδιο Αρβύλα…

πηγη:menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα