4 Αξεσουάρ για κάθε άνδρα

Είτε έχετε γενειάδα, τατουάζ ή ισχυρό σεξαπίλ, μία είναι η φράση κλειδί για αυτό το φθινόπωρο: καφέ αξεσουάρ. Γυαλιά ηλίου, ζώνες, τσάντες, σακίδια, παπούτσια, βραχιόλια, καπέλα – ό,τι κι αν είναι αρκεί να είναι καφέ.

Το vintage στυλ ξεχωρίζει και φέτος και οι καφέ αποχρώσεις είναι το δυνατό σημείο κάθε εμφάνισης. Το καφέ είναι ένα ουδέτερο χρώμα που συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα outfits, επαγγελματικά και casual. Ακόμα κι αν δεν ακολουθείτε τα τελευταία νέα

της μόδας, προσθέτοντας καφέ τόνους στην εμφάνισή σας μπορείτε εύκολα να ολοκληρώσετε το στυλ που επιθυμείτε.
Μήπως τελικά το καφέ είναι το νέο μαύρο?

Γυαλιά Ηλίου

Είπαμε το vintage είναι σημαντικό κι αυτό φαίνεται από τα περισσότερα γυαλιά ηλίου σε ανοιχτές ή σκούρες καφέ αποχρώσεις. Το καλύτερο με τα καφέ γυαλιά ηλίου είναι ότι ταιριάζουν με οποιοδήποτε τύπο δέρματος.

Για Περισσότερα Ακολουθήστε—> Trendhim

Βραχιόλια

Ένα μποέμ, vintage στυλ δεν είναι ολοκληρωμένο αν λείπει ένα τουλάχιστον βραχιόλι από το χέρι. Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα δερμάτινα βραχιόλια και το μόνο που μένει είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει πραγματικά και στη συνέχεια να το φοράτε με κάθε σας εμφάνιση.

Για Περισσότερα Ακολουθήστε—> Trendhim

Ζώνες

Οι καφέ ζώνες ήταν ανέκαθεν ένα κορυφαίο ανδρικό αξεσουάρ διαχρονικά. Για τους πιο τολμηρούς, μια καφέ ζώνη με κάποιο σχέδιο/μοτίβο ή σε συνδυασμό με κάποιο άλλο χρώμα όπως το κόκκινο θα αποτελούσε μια ιδανική αγορά για το φθινόπωρο.

Για Περισσότερα Ακολουθήστε—> Trendhim

Ρολόγια

Τα ρολόγια αποτελούν σημείο αναφοράς για πολλούς άνδρες. Όχι μόνο σε καφέ, αλλά σε οποιοδήποτε χρώμα. Ένα απλό και εκλεπτυσμένο ρολόι είναι η καλύτερη επένδυση για φέτος. Προτιμήστε δερμάτινα λουράκια και μινιμαλιστικά design, μιας και έχει αποδειχθεί πως μερικές φορές less is more.

Για Περισσότερα Ακολουθήστε—> Trendhim

Keywords
Αναζητήσεις
trendhim ζωνες
Τυχαία Θέματα