Ο Βρασίδας συνήλθε και ψάχνει τη δική του παντοτινή οικογένεια

Στις 24 Απριλίου η Ειρήνη Μπιζάνη βρήκε τον Βρασίδα να περιφέρεται μ’ ένα κομμάτι σίδερο καρφωμένο στο πίσω μέρος του σώματός του στη λεωφόρο Ανοίξεως στο ύψος της σχολής εκπαίδευσης της ΔΕΗ.
Τον μετέφερε με τα πόδια στον κτηνίατρο Δημήτρη Σκουρογιάννη, ο οποίος αφού πρώτα τον νάρκωσε του αφαίρεσε το σίδερο μήκους περίπου 50 εκατοστών. Για καλή του τύχη κανένα ζωτικό του όργανο δεν τραυματίστηκε, αλλά χρειάστηκε για προληπτικούς λόγους να νοσηλευτεί για μερικές μέρες στο κτηνιατρείο.

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρογιάννη

ο σκυλάκος πιθανότατα να είχε παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα κακοποίησης.
Ο Βρασίδας ηλικίας περίπου 3 ετών φιλοξενείται προσωρινά σε σπίτι εθελοντή της Επιτροπής Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς. Είναι καλά στην υγεία του και έτοιμος για να βρει τη δική του οικογένεια που θα τον υιοθετήσει.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος της Επιτροπής Ζωοφιλίας Τερέζα Έξαρχου η υιοθεσία του Βρασίδα επείγει για να μην επιστρέψει στο δρόμο και βρεθεί πάλι εκτεθειμένος σε κινδύνους. Όποιος ενδιαφέρεται να ανοίξει το σπίτι του στον καλοσυνάτο Βρασίδα μπορεί να καλέσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6937432932.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα