"Την Πέμπτη οι υπογραφές για το οριστικό deal με την ΚΑΕ Άρης"

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την εμπλοκή των Τούρκων επιχειρηματιών στην ΚΑΕ Άρης.

Όπως δήλωσε στο ο εκπρόσωπό τους, Ηλίας Κολοβέτσιος, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στη συμφωνία, αναλύοντας ο χρονικό της συμφωνίας, αλλά και τις λεπτομέρειες αυτής.

Αναλυτικά όσα είπε στον "Arena fm 89,4":

Για το αν έχει γίνει η τελική συμφωνία: “Η συμφωνία είναι δεδομένη, δουλεύουν οι δικηγόροι αυτή τη στιγμή για τα συμφωνητικά, και ευελπιστούμε μέχρι την Πέμπτη-Παρασκευή να μας φωνάξουν να το επισπεύσουμε και να υπογράψουμε”.

Για την

μορφή των χορηγιών, και τα οφέλη της κάθε πλευράς: “Δεν μιλάμε για χορηγίες ενός, δυο και τριών ετών, μιλάμε για χορηγίες οι οποίες θα είναι μόνιμες, θα είναι πάντα στον Άρη. Προσπαθήσαμε να βάλουμε κολοσσούς εταιρείες στον Άρη, οι οποίες θα παράγουν προϊόντα για τον σύλλογο, και ταυτόχρονα θα είναι χορηγοί στον Άρη.

Έτσι το θέσαμε και στις Τούρκικες εταιρείες, ότι από την στιγμή που παράγεις εμπορεύματα για τον Άρη, είσαι και χορηγός. Οι εταιρείες είναι η Storks, η Sutas, η Vestel. Παράγουμε διάφορα προϊόντα, είδατε μερικά από τον κύριο Γιλμάζ. Είναι μια Win/Win κατάσταση για όλους, και για τον Άρη πάνω από όλα, αλλά και για τους επιχειρηματίες που κανένας δεν θέλει να χάσει τα χρήματά του. Κοιτάξαμε να κάνουμε solid πράγματα για τον Άρη. Δηλαδή συνεργασίες εμπορικές, που οι εμπορικές συνεργασίες πάντα μένουν, αν είναι όλα όπως πρέπει να είναι.”

Για την δυναμική του Άρη: “Καλώς ή κακώς το brand του Άρη είναι ένα τρελό brand που πουλάει όπου και να’ σαι, όλες αυτές οι εταιρείες έχουν εμπορικές σχέσεις με την Ελλάδα, πολλές από αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα όπως η Vestel ή η Sutas και διάφορες άλλες εταιρείες, αλλά προσπαθούν να μπουν στην χώρα και ο Άρης είναι ένα βήμα για αυτές”.

Για το ποιες είναι οι εταιρείες και τι παράγει η καθεμία: “Ισχύει ότι έχει ειπωθεί για την Turkish Airlines, την συγκεκριμένη εταιρεία την ξέρουμε όλοι, όπως και την Storks του κ. Γιλμάζ, με τα διαμάντια. Η Vestel είναι του κυρίου Αχμέτ Ζορλού, είναι μια κολοσσός εταιρεία, έχουν τα εργοστάσιά τους κοντά στην Σμύρνη. Είναι μια εταιρεία που βγάζει στην ουσία άσπρες συσκευές, τηλεοράσεις για ηλεκτρονικά, για όλο τον κόσμο, για την Samsung, την Phillips, την Sony, είναι κολοσσός εταιρεία. Η Sutas είναι η μεγαλύτερη γαλακτοκομική εταιρεία στην Τουρκία, έχουμε κάνει πρόσφατα το εργοστάσιο της Sutas στα Σκόπια, και είναι στρατηγικό μέρος η Θεσσαλονίκη για αυτούς”.

Για τις αντιδράσεις στην Τουρκία για την συγκεκριμένη συμφωνία: “Από χθες που μπήκε ο κύριος Γιλμάζ στο Διοικητικό Συμβούλιο έχει αναστατωθεί όλη η Τουρκία. Ενδιαφέρθηκε ο Υπουργός Αθλητισμού της Τουρκίας, ενδιαφέρθηκε και η Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για το γεγονός”.

Keywords
Τυχαία Θέματα