Συνελήφθησαν εφτά κλέφτες στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη 7 ανδρών που εμπλέκονται σε περιπτώσεις κλοπών στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν το τελευταία 24ωρο, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Κουφαλίων, (2) ημεδαποί ηλικίας 25 και 43 ετών αντίστοιχα, διότι

την (05-07-2017) αφαίρεσαν φορτηγό όχημα από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 43χρονου άντρα, εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της ληστείας.

- Απογευματινές ώρες χθες (06-07-2017), στο κέντρο της πόλης, αστυνομικοί της Ομάδας “Ζ” της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν (2) νεαρούς αλλοδαπούς, οι οποίοι αφαίρεσαν (1) κινητό τηλέφωνο.

Πέραν των αυτόφωρων συλλήψεων, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν επιπλέον δικογραφίες. Συγκεκριμένα:

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 25χρονου αλλοδαπού, διότι τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους αφαίρεσε από υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας δέμα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, ήδη κρατούμενου σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης της χώρας, διότι αρχές Φεβρουαρίου του 2017 αφαίρεσε χρηματικό ποσό από συρτάρι ταμειακής μηχανής καταστήματος, ενώ λίγες μέρες αργότερα παραβίασε είσοδο κτιρίου όπου στεγάζεται εκπαιδευτικό εργαστήριο και αφαίρεσε το συνολικό χρηματικό ποσό (1.534,14) ευρώ.

Επιπρόσθετα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς μετά από έρευνα προέκυψε ότι τον Μάιο του 2017, διέρρηξε όχημα από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη και της συζύγου του.

Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα