Συνελήφθη με διεθνές ένταλμα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λάσκαρης

Ο Νίκος Λάσκαρης συνελήφθη πριν από λίγο στην Αθήνα, με διεθνές ένταλμα που εκδόθηκε εδώ και 14 μέρες από την Ιντερπόλ και έχει κοινοποιηθεί σε Έλληνα εισαγγελέα, τον Γιώργο Νούλη εδώ και 7 μέρες. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ενεργοποίησε το ένταλμα σύλληψης και έτσι προχώρησε

η διαδικασία, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης να συλλαμβάνεται από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και να βρίσκεται πλέον στη ΓΑΔΑ.

Η αιτία της σύλληψης, σύμφωνα με το metrosport.gr, έχει να κάνει με υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων στην οποία έχουν εμπλακεί στο παρελθόν ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, υπόθεση την οποία είχε αποκαλύψει η τηλεοπτική «Δίκη». Συγκεκριμένα, ο Νίκος Λάσκαρης κατηγορείται από Λετονό επιχειρηματία για υπεξαίρεση 100 εκατομμυρίων ευρώ μετά από εμπλοκή του σε εταιρία διαδικτυακής πλατφόρμας χρυσού. Μάλιστα είχαν κατασχεθεί μετοχές της ΚΑΕ Αρης μετά από ασφαλιστικά μέτρα που είχε υποβάλλει εναντίον του ο εν λόγω επιχειρηματίας.

Στην Ελβετία εδώ και 14 μέρες εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του από την Ιντερπόλ, το οποίο και ενεργοποιήθηκε από τον Εισαγγελέα στην Ελλάδα και άνδρες της Αστυνομίας τον συνέλαβαν το απόγευμα στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα, οδηγώντας τον πλέον στη ΓΑΔΑ. Το metrosport.gr αναδημοσιεύει την είδηση που μετέφερε κατ΄αποκλειστικότητα στο Metropolis 95,5 ο Κυριάκος Θωμαΐδης, εξυπηρετώντας πρωτίστως την ανάγκη της ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει το Metrosport.gr, ο Νίκος Λάσκαρης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και θα αποφασιστεί αν θα εκδοθεί στην Ελβετία ή θα παραμείνει κρατούμενος στην Ελλάδα. Αναζητείται και η σύζυγός του, Γεωργία Ευσεβίου.

Διαβάστε ΕΔΩ την απάντηση του Προέδρου της ΚΑΕ Άρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα