Σχέδιο Μπουτάρη για "ομάδα πρεσβευτών Θεσσαλονίκης"

Την πρόθεσή του να δημιουργήσει μια "ομάδα πρεσβευτών Θεσσαλονίκης" ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

"Στη Θεσσαλονίκη κάνουμε έργο για το οποίο πάρα πολλοί συμπολίτες μας δηλώνουν ευχαριστημένοι και περήφανοι. Δημιουργούμε μια "ομάδα πρεσβευτών Θεσσαλονίκης"

που θα έχει αφενός συμβουλευτικό ρόλο και αφετέρου θα κάνει γνωστά στη χώρα και όχι μόνο όσα συμβαίνουν στην πόλη" έγραψε ο κ. Μπουτάρης.

"Ο δήμαρχος θέλει να καλέσει προσωπικότητες της πόλης, κάτι σαν "συμβούλιο σοφών", οι οποίες θα βοηθήσουν με τις απόψεις τους και την προσωπικότητά τους, τι πρέπει να γίνεται για το καλό της Θεσσαλονίκης" τόνισε στο Thestival, ο αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων και Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, εξηγώντας πως οι υπηρεσίες των προσώπων αυτών θα παρέχονται αμισθί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μια ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, για την βελτίωση της εικόνας της πόλης. "Πιστεύω ότι ο δήμαρχος έχει ήδη στο νου του κάποια άτομα. Μπορεί να είναι επιχειρηματίας, πνευματικές προσωπικότητες, οτιδήποτε" κατέληξε ο κ. Πέγκας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του κ. Μπουτάρη:

Keywords
Τυχαία Θέματα