Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Τα νεότερα της υγείας του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη που νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας από τις 24 Δεκεμβρίου 2017, έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε, μετέφερε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης.

Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται στην εντατική για μεγάλο χρονικό διάστημα, με την κατάσταση του να είναι σοβαρή. Ωστόσο υπάρχει μηχανική υποστήριξη, με κάποιες ώρες της ημέρας να του αφαιρείται το οξυγόνο που του χορηγείται, όπου είναι και το θετικό κομμάτι,

ότι μπορεί να έχει και δικές του ανάσες.

Άλλο ένα θετικό σημάδι είναι ότι παραμένει ξύπνιος για αρκετές ώρες της ημέρας, κάτι που οι γιατροί κρινούν ως θετικό για την πορεία της κατάστασης της υγείας του. Υπάρχουν ενδείξεις ότι καταλαβαίνει και αντιδράει σε ερεθίσματα των γιατρών και της οικογένειάς του.

Πλέον ο παρουσιαστής έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο 100% και σώθηκε. Το θέμα είναι αν θα αντιδράσουν τα άκρα του και αν θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Οι νευρολόγοι, με τη δύναμη και προσπάθεια του ίδιου του Κωνσταντίνου, θα δουν τις επόμενες εβδομάδες κατά πόσο θα αντιδράσουν τα άκρα του, ώστε να μπορέσει να ξανά σταθεί στα πόδια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα