Πρώτη φετινή νίκη για τον Ηρακλή στα Τρίκαλα Ημαθίας

Ο Ηρακλής πήρε την πρώτη του φετινή νίκη, επικρατώντας με 2-1 του Μ. Αλέξανδρου στα Τρίκαλα Ημαθίας, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη, που παρατάχθηκε με νέα πρόσωπα έχοντας στη διάθεσή της τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα και πήρε τους τρεις βαθμούς, φτάνοντας τους

4 στο πρωτάθλημα.

Οι "κυανόλευκοι" προηγήθηκαν με γκολ του Ρόβα στο 32΄. Ισοφαρίστηκαν με εκτέλεση πέναλτι του Κίτσα στο 48΄, όμως κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα και να κερδίσουν με 2-1, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιωτούδη στο 86ο λεπτό.

Το παιχνίδι είχε πολλές εντάσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο μικρό γήπεδο των Τρικάλων Ημαθίας βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί του "Γηραιού".

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (67΄ Ανδρεάκος), Ιωαννίδης, Καλλιβωκάς (32΄ Μούδιος), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαββελίδης (90΄ Κριτσιάνης), Δραγάνης.

Μέγας Αλέξανδρος: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λάγδαρης, Τσουλγαδί, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κυρκιλιανίδης, Ποτουρίδης, Κίτσας, Ζωγράφος, Κουκουράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα