Το πιο γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ ο Λέοβατς - Σερί στην Τούμπα ο Πρίγιοβιτς

Το γκολ του Μάριν Λέοβατς με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό του αγώνα με τη Λαμία, ήταν το πιο γρήγορο του Δικεφάλου στα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official

Store

Μέχρι να σκοράρει σήμερα ο Κροάτης με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στο ματς, το πιο γρήγορο φετινό γκολ του ΠΑΟΚ ήταν στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τα προκριματικά του Europa League.

Το γκολ του Λέοβατς, μάλιστα, ήταν επίσης το πρώτο που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 10λεπτο αγώνα, έπειτα από 20 συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια. Τελευταία φορά που ο Δικέφαλος του Βορρά είχε προηγηθεί τόσο νωρίς σε παιχνίδι του ήταν στις 23 Απριλίου στην Κρήτη στον εκτός έδρας αγώνα του στην έδρα του Πλατανιά (σκόρερ ο Ουάρντα στο τέταρτο λεπτό) σε μία αναμέτρηση που είχε λήξει με 1-3 υπέρ των Θεσσαλονικέων.

Το εντός έδρας σερί του Πρίγιοβιτς

Ο Πρίγιοβιτς πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία, φτάνοντας τα 6 τέρματα στη φετινή σεζόν, 4 εκ των οποίων σημείωσε στο πρωτάθλημα και 2 στο ματς με την Έστερσουντ για τα πλέι οφ του Europa League. Το αξιοσημείωτο επίτευγμα του Σέρβου φορ, είναι πως έχει σκοράρει σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με εξαίρεση το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Συγκεκριμένα, ο Πρίγιοβιτς έχει βρει δίχτυα στην Τούμπα κόντρα σε Έστερσουντ, Κέρκυρα, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα