Π. Γιαννάκης: Να συνεχίσουμε την πορεία μας με τη βοήθεια του κόσμου

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο ο Αρης θα πρέπει να "χτυπήσει" τη Βόννη για να πετύχει μία ακόμα εντός έδρας νίκη στη διοργάνωση του Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε στο πλαίσιο της media day:

Αρχικά είπε:

"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, δεν είναι η πραγματική τους εικόνα οι τρεις ήττες. Παίζει με ενέργεια,

σε έντονο ρυθμό. Υπομονετικοί, συγκεντρωμένοι και να έχουμε υπομονή. Να περιμένουμε ένα παιχνίδι στον πόντο, αν εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους θα μπορέσουμε να κερδίσουμε".

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό είπε:

"Καταρχήν οι ήττες αυτές μόνο καλό μπορούν να κάνουν. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ υψηλά ποσοστά, θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή στον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε. Δείξαμε μία ανωριμότητα, βιαζόμασταν να αντιδράσουμε όταν δεχόμασταν καλάθια. Χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια στην αρχή, όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες και δεν έχεις καθαρό μυαλό και βρίσκεται πίσω στο σκορ είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Χασαμε και τον Γιάννη Αθηναίου που ήταν μία σημαντική απώλεια".

Συνεχίζοντας πρόσθεσε:

"Αν έρθει ο κόσμος θα είναι μία συμπαράσταση στην προσπάθεια των παιδίων. Θέλουμε να παίξουμε καλά και με την βοήθεια του κόσμου να συνεχίσουμε την πορεία μας" ενώ για κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψει η ομάδα του είπε: "Το φάουλ είναι εργαλείο, δεν κάνουμε φάουλ. Πρέπει να μάθουμε να το χρησιμοποιούμε, όταν πρέπει προς όφελος μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα