Προς όμιλο βαίνουν "Αυγή" και "Στο Κόκκινο"

Προς τη δημιουργία ομίλου για τα ΜΜΕ του κόμματος φαίνεται ότι προσανατολίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει και από την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος που συνεδρίασε τη Δευτέρα.

Σύμφωναμε την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ο ρόλος της "Αυγής" και του "105,5 Στο Κόκκινο" είναι αναντικατάστατος, ιδιαίτερα τη σημερινή περίοδο της συστηματικής επίθεσης λάσπης

και παραπληροφόρησης από μερίδα των ΜΜΕ. Η καθημερινή και συστηματική στήριξη τους από το κόμμα, τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και τις οργανώσεις του κρίνεται επιτακτική, στο πλαίσιο μιας πολύπλευρης και δυναμικής σχέσης μεταξύ Αυγής/Κόκκινου-ΣΥΡΙΖΑ.

Απόφαση και κατεύθυνσή μας είναι να αναβαθμίσουμε τα Μέσα Ενημέρωσης του κόμματος, μέσα από την υλοποίηση ενός σχεδίου οικονομικής βιωσιμότητας, συνεργειών και δημοσιογραφικής ανασυγκρότησης των Μέσων μας.

Η ίδρυση ομίλου στα ΜΜΕ, πρέπει να αποτελεί το στόχο μιας διαδικασίας που αφορά και τα δύο Μέσα Ενημέρωσης. Η σύμπραξη και συνέργεια των δύο μέσων είναι στοιχεία απαραίτητα για την αναδιοργάνωσή τους, την οικονομική τους βιωσιμότητα και τη ριζική αναβάθμιση της παρέμβασής τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα