Κυρίζογλου για Μπουτάρη: Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απολέσαι

Κόντρα μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δημάρχου Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, έχει ξεσπάσει με αφορμή τη συνέντευξη του πρώτου μέσα σε οίκο ανοχής.

Ο κ. Μπουτάρης δέχτηκε σκληρή κριτική για την συνέντευξή του αυτή και ανάμεσα στους επικριτές του ήταν και ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ.

Μετά την απάντηση του κ. Μπουτάρη, από το βήμα του δημοτικού

συμβουλίο, αναφέροντας: «Εσείς οι σεμνότυφοι κάντε μια βόλτα στα μπουρδέλα να δείτε τι τάξη και τι ευπρέπεια επικρατεί», ο κ. Κυρίζογλου απαντά εκ νέου στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

«Από το 1982 στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν "γνωρίζω" εγώ τί κάνει ένας δήμαρχος και "γνωρίζει" ο Γ. Μπουτάρης… Ας μην προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει τί είναι», σημειώνει ο κ. Κυρίζογλου.

«Φυσικά και πρέπει οι δήμαρχοι να συμπαρίστανται σε όλους τους δημότες και ιδιαίτερα στους πιο κατατρεγμένους», προσθέτει ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ και συνεχίζει: «Δεν πρόκειται όμως περί αυτού. Εγώ είπα ότι δεν είναι αξιοπρεπές και δεν συνάδει με την ιδιότητα του δημάρχου, την οποία εξευτελίζει, με το να δίνει συνέντευξη μέσα από οίκο ανοχής διαφημίζοντας ταυτόχρονα την προσωπική του σεξουαλική κατάσταση και τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Αυτό είπα. Κατά τα λοιπά εκφράχω τη συμπάθειά μου και την θλίψη μου για την κατάντια του γιατί όπως φαίνεται "Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απολέσαι"».

Keywords
Τυχαία Θέματα