Ήττα για τον Άρη από τον Πανιώνιο στο φινάλε

Με ένα γκολ-"μαχαιριά" του Γεσίλ στο τρίτο από τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων, ο Άρης ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 1-2 στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό. Ο Λάμπρου είχε ανοίξει το σκορ στο 40΄, αποφεύγοντας εξαιρετικά τον Μπούρμπο στην περιοχή και πλασάροντας άψογα στη γωνία του

Καντιμοίρη. Ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 74ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Πασά έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή. Ωστόσο, οι "κυανέρυθροι" κατάφεραν να "αποδράσουν" με την πολύτιμη νίκη από το Χαριλάου, με γκολ του Γεσίλ στο 93΄, με τακουνάκι μετά από σουτ του Λάμπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρουν λίγο πριν γίνει το 1-2, με τον Χατζισαφί να βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον Καντιμοίρη και τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει δύσκολα το σουτ του.

Με το σημερινό αποτέλεσμα ο 7ος όμιλος της διοργάνωσης του Κυπέλλου πήρε "φωτιά", με τον Πανιώνιο να προσπερνάει τον Άρη στη βαθμολογία. Πλέον, οι "κιτρινόμαυροι" χρειάζονται απαραίτητα τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα τους την τελευταία αγωνιστική για να προκριθούν.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του ομίλου

Όσον αφορά το σημερινό ματς, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού μπορεί να κρατήσει ως θετικό το ότι κοίταξε κατάματα μία από τις καλύτερες ομάδες της Super League, παρότι είναι πιο ανέτοιμη, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Football League. Ο Άρης πάλεψε και έφερε τον αγώνα στα ίσα παρότι στο πρώτο μέρος δέχτηκε πολλές φάσεις και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο βελτιώθηκε και έβγαλε πάθος δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στα αξιοσημείωτα και η πολύ καλή εμφάνιση του Καντιμοίρη στην εστία που με δύσκολες επεμβάσεις κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι σε κρίσιμα σημεία.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας (84' Νίκιτς), Παυλίδης (72' Μπαργκάν), Κάσσος, Πασάς (89' Μιλούνοβιτς).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (79' Χατζισαφί), Λάμπρου, Σαββίδης (64' Γεσίλ), Ντουρμισάι (65' Μασούντ).

Keywords
Τυχαία Θέματα