"Εργοτάξιο" το Καυτανζόγλειο - Αλλάζουν ταρτάν και χλοοτάπητας

Το αργότερο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες που υλοποιούνται στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης.

Η ανακατασκευή του γηπέδου που αφορά την αλλαγή χορτοτάπητα και τα βελτιωτικά έργα στο ταρτάν και στο βοηθητικό, ήταν ένα χρόνιο αίτημα τόσο του Ηρακλή που το χρησιμοποιεί ως έδρα, όσο και παραγόντων αθλητισμού της πόλης.

Το Καυτανζόγλειο είχε μείνει χωρίς κάποια βελτιωτικά έργα από το 2004, όταν και είχαν γίνει εργασίες ανακατασκευής λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων. Το χόρτο στο κεντρικό στάδιο δεν αλλάχτηκε ποτέ, κάτι που έκανε τη ζωή... δύσκολη κυρίως του Ηρακλή, ο οποίος το χρησιμοποιούσε ως έδρα στα παιχνίδια τόσο της Σούπερ Λιγκ, όσο και της Φούτμπολ Λιγκ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, αναφερόμενη στο χρονοδιάγραμμα εργασιών, είπε πως η Περιφέρεια πίεσε εξ' αρχής για την ολοκλήρωσή τους: "Πιέσαμε τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ώστε να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι εργασίες. Είναι ένας χώρος που χρησιμοποιείται τόσο από ομάδες της πόλης, όσο και από παιδιά, που γυμνάζονται εδώ και φέρνουν διακρίσεις".

Δείτε το ρεπορτάζ του ATLAS TV:

Keywords
Τυχαία Θέματα