Διαμαντόπουλος: Η ψυχολογία μου φτιάχνεται με τις νίκες - Δύσκολο που βλέπουν ότι ο Άρης κερδίζει

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του Άρη επί της Καλλιθέας (2-0), ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που σκόραρε και τα δύο γκολ του αγώνα, μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς για τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας επιθετικός:

Για το σημερινό παιχνίδι: "Ηταν ένα δύσκολο και κλασσικό παιχνίδι Β εθνικής. Κατά την γνώμη μου ήταν το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που έχουμε κάνει φέτος. Πολλές ευκαιρίες, πλαγιοκοπήσεις και μεταβιβάσεις. Ηταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ.

Μας προβλημάτισε και εμάς όπως και τον προπονητή μας, η εικόνα του δεύτέρου ημιχρόνου ως το 70'. Παρ'όλα αυτά κάναμε μια εύκολη νίκη με 2-0"

Για το γεγονος ότι η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας: "Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δυναμώνει η δική μας ψυχολογία, μας κάνει πιο εύκολο το έργο στην συνέχεια του πρωταθλήματος και αντιδρά αρνητικά στους αντιπάλους. Είναι δύσκολο για τους αντιπάλους που βλέπουν ότι ο Αρης κερδίζει. Θέλουμε από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική να είμαστε πρώτοι."

Για την ψυχολογία του μετά από δύο γκολ: "Η ψυχολογία μου εμένα φτιάχνεται με τις νίκες. Σίγουρα όταν έρχεται το γκολ και δίνει νίκη στην ομάδα μου, ακόμα περισσότερο. Εγώ είμαι εδώ για να βόηθαω τον ομάδα μου. Στόχος είναι ένας και μοναδικός και τον ξέρουμε όλοι."

Keywords
Τυχαία Θέματα